Izležavanje na plaži, sunce, miris kokosa, palme, koktelčić u ruci – prvo je na što pomislimo kad razmišljamo o ljetu. Pritom, vjerojatno, zaboravljamo i ono najvažnije – kreme za zaštitu od sunca

Namažite se dovoljnom količinom kreme
Dok vaše lice zahtijeva malu količinu kreme, nogama i rukama je ipak potrebna „žlica“ kreme. Nakon što ste se namazali, pričekajte 15 do 30 minuta da se krema upije prije no što se prepustite blagodatima sunca.

Ponovno se (na)mažite i to barem svaka dva sata
Kako biste sigurno uživali tijekom višesatnog boravka na suncu, kremu nanosite svaka dva sata. To je osobito važno ako se kupate ili znojite.

Što kada je oblačno?
Ne zaboravite da oblaci propuštaju više od 90 posto UV zračenja što znači da biste trebali nanijeti kremu i kada je oblačno.

Detalji su ključni
Uši, koljena, laktovi – sve su to dijelovi tijela koje je potrebno zaštiti od sunčeva zračenja. Detalje prepustite dm-u. Odaberite neko od proizvoda marke SUNDANCE, koji uz zaštitu od UV zračenja, štiti i od  infracrvenih A zraka koje dublje prodiru u kožu te mogu oštetiti strukturu kolagena i ubrzati prijevremeno starenje kože.

Ne zaboravite na hidrataciju
Ljeti uvijek bitno piti dovoljno tekućine, a najbolje rješenje je voda!

dm-drogeriemark

Leave a Reply