Mid Season Sale u Varteksu

MID SEASON SALE u Varteksu je u punom jeku s popustom od 30% na gotovo cijeli asortiman, osim muških i ženskih odijela koja su na popustu od 20%, te popust od 10% na Lloyd i Berwick cipele ukoliko ih kupite uz odijelo

Došli su nam sunčani dani savršeni za odabir haljine od laganih, prirodnih materijala poput lana i pamuka.

Pogledajte ponudu lanenih i pamučnih haljina idealnih za gradske šetnje, romantične izlaske i sve trenutke u kojima se želite osjećati ugodno i ženstveno. Odlične cijene uz poseban Mid Season popust od 30%.

Pamučna haljina s nježnim pastelnim uzorkom

Ležerna pamučna haljina biserno bijele boje s decentnim pastelnim uzorkom savršena je za proljetne i ljetne dane. Zbog svog pamučnog sastava s malim udjelom elastana vrlo je udobna i laka za nošenje. Ova haljina savršena je ako se želite osjećati nesputano. Ravnog kroja odgovara svim tipovima i uzrastima žena, a upotpuniti je možete i remenom te tako dobiti malo ženstveniji dojam.

Ležerna pamučna haljina sa svjetloplavim decentnim dezenom

Ležerna proljetno ljetna haljina, opuštene konstrukcije namijenjena je svakom tipu žene. Poludugih rukava s decentnom kragnom. Pamučna tkanina u većini s malim dodatkom elastana čini ovu jednostavnu haljinu udobnom za nošenje i daje osjećaj svježine tokom cijelog dana. Funkcionalni gumbi koji se kopčaju u gornjem dijelu haljine čine ovu haljinu lakom za nošenje.

Romantična haljina dugih rukava

Romantična proljetna haljina stvorena je za sve žene duha djevojčice, a snage ratnice. Laganog i opuštenog dizajna sugerira lepršavost koju polu prozirni dugi rukavi dodatno akcentiraju. Struk je naglašen tankim remenom ispod kojeg se donji dio haljine lagano širi u zvono i upravo ti elementi daju najveći dojam ženstvenosti.