Poziv na promociju albuma Femme nouvelle

Pridružite se koncertnoj promociji nove kompilacije – Femme nouvellekoja će se održati od 31. svibnja do 2. lipnjaNa trodnevnom tulumu u zagrebačkoj Laubi proslavit ćemo izlazak 10 pjesama domaćih kantautorica – Aklee Neon, Ane Opalić, Maje Posavec, Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar, Remi, Sare Renar, SUN U i Željke Veverec . Promocija se održava od 20 sati, a u sklopu Laubina novog projekta –Knjiga za na more, boutique sajam knjiga u Laubi na kojem će ponajbolji hrvatski izdavači pisane riječi predstaviti svoja štiva u opuštenom, kreativnom ozračju.

U petak 31. svibnja očekuje vas svirka Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar i Maje Posavec. U subotu 1. lipnja rasplesat će vas Sara Renar i SUN U, dok umjetnica Ana Opalić priprema svojevrsni performans. U nedjelju 2. lipnja čeka vas live svirka Željke Veverec i trija, a Aklea Neon se direktno s proputovanja Južnom Amerikom spušta u dvorište Laube i priprema svoj glazbeni doprinos. Mirela Priselac Remi, koja zbog putovanja neće biti u prilici prisustvovati promociji, također priprema malo iznenađenje, a između nastupa Femme nouvelle glazbenica za DJ pultom bit će također dvije dame – Miss.ei.kei i Lac Que.

Foto by: Vladimira Spindler

Kompilacija Femme nouvelle jedinstven je projekt na domaćem tržištu. Okuplja domaće kantautorice koje su za ovu priliku ustupile nove singlove. Na kompilaciji su Ana Opalić, Aklea Neon, Maja Posavec, Mary May, Nina Romić, Natali Dizdar, Remi, SUN U, Sara Renar i Željka Veverec. Tu smo žensku ekipu proširili i s bliskim suradnicama – fotografkinjom Vladimirom Spindler koja je radila fotografije za projekt i album i Selmom Davidović koja je napravila dizajn albuma. Album je vani 31. svibnja i proslavit ćemo ga velikim trodnevnim tulumom u Laubi, a s obzirom da je ulaz besplatan, a sponzor je Grif pivo očekujemo da nas se pridružite u velikom broju.

KONCERTI PO DANIMA:

petak, 31.5.
Nina Romić
Mary May
Maja Posavec
Natali Dizdar (official page)

subota, 1.6.
Ana Banana (Ana Opalić)
Sara Renar
SUN U

nedjelja, 2.6.
Aklea Neon
Željka Veverec

Leave a Reply

Your email address will not be published.