Skip to content

dr. Tomasović: Odmah zaustavite ovu lakrdiju od izbora u HLK

Vrhunski bezobrazluk od članova vrhuške HLK se nastavlja! Dr. Luetić evidentno koristi novac i resurse Komore u svojoj predsjedničkoj kampanji, komentirao je dr. Hrvoje Tomasović na facebooku.

Sastanci čelništva Komore poklapaju se s njegovom predizbornom kampanjom! Da pojasnim, bio je u Splitu kao fol ispred Komore, a onda je držao svoje mitinge po bolnici. Danas su izgleda u Puli. On kao slučajno u Puli u predizbornoj kampanji, a čelništvo komore kao u nekom obilasku!

Stvarno nas držite za budale? Ovo ministar treba odmah zaustaviti. ODMAH ZAUSTAVITI OVU LAKRDIJU OD IZBORA KAKVIH SE NE BI POSRAMILI NI U SJEVERNOJ KOREJI! komentirao je Tomasović.

Podsjetimo, Nakon što je na službenim internetskim stranicama Hrvatske liječničke komore (HLK; Komora) prije par dana objavljeno kako je Komora zaprimila dopis Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva kojim spomenuti Ured direktno podržava predstojeće elektronske izbore u Komori, svoju su rezervu spram tako sročene i predstavljene potpore javno iskazali kanditati za predsjednika HLK i njegovog zamjenika, dr. Hrvoje Tomasović i dr. Herman Vukušić. Njihovo reagiranje možete pročitati ovdje.