Zaželjeli ste se prave rock fešte! DAAST project ima rješenje za vas!

Ako ste ljubitelj dobre zabave, rock’n’rolla i “glazbe vaše i naše mladosti”, zasigurno ćete se naći u odličnoj interpretaciji ponajboljih rock hitova 18.05.2019 DAAST projecta u Metropolis clubu

DAAST project je cover band iz Zagreba koji svira rock i blues repertoar stranih i domaćih autora. Iza svakog od članova stoji višegodišnje iskustvo nastupa s raznim bandovima po klubovima, festivalima, moto susretima, studijski angažmani te niz glazbenih suradnji.

Prvi dio večeri zabavljat će vas Creedence Clearwater Revival tribute band, band koji čine njihovi prijatelji & kolege, prekaljeni zagrebački glazbenici koji će nas kroz svoj nastup podsjetiti na najveće hitove legendarnih Creedencea.

Nakon CCR-ovaca na scenu dolazi DAAST project, zagrebački rock/blues bend koji čine petorica dugogodišnjih prijatelja. Već dugi niz vremena nastupaju po klubovima u Zagrebu, Hrvatskoj i inozemstvu, sa DAAST-om ili kao članovi raznih bandova. Uz DAAST project uživat ćete u nekim od najvećih hitova strane, ali i domaće rock & blues scene – ZZ Top, Queen, The Cult, Eric Clapton, Dire Straits, Azra, Majke, EKV, Partibrejkers, Leb i Sol samo su neki od njih.