Sea Star Festival 2019, 24. i 25. svibnja

Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu, no treće ljeto dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu!

Prva dva izdanja Sea Stara očarala su mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Već prošla godina donijela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople, Krankšvester i Tram 11, kao žanrova poput elektronske plesene glazbe i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

Uspjeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za “Best Medium-Sized Festival”, odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama! Uspjeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspjeh svih festivala iz Exitove obitelji koji su ukupno uhvatili čak osam nominacija.

Magična lokacija, svjetski poznati umjetnici i izvanredna produkcija čini ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove.

Sea Star, dio je jedinstvene EXIT festivalske obitelji, zajedno s nagrađivanim EXIT festivalom u Novom Sadu, kao i još četiri festivala: Sea Dance u Buljarici, Crna Gora, Revolution u Temišvaru, Rumunjska, Festival 84 na olimpijskoj planini Jahorina u Bosni i Hercegovini i No Sleep Festival u Beogradu, Srbija.