Program Studija Smijeha: Tjedan cirkusa, američkih komičara, glazbenog stand up-a i dobrog starog bosanskog humora

Tjedni program Studija Smijeha od 6.5. do 11.5.

Tjedan cirkusa, američkih komičara, glazbenog stand up-a i dobrog starog bosanskog humora

Ovaj tjedan Studio Smijeha pripremio je bosanski lonac, u prenesenom, scenskom, a možda i u doslovnom značenju, ako ga kuharska ekipa studija, ‘Priče jedne kuhače’, skuha. Red cirkusa, red stranih komičara, red glazbenog stand up-a i red dobrog starog bosanskog humora.

Tjedan počinje u revijalnom tonu s ‘I hate Mondays stand up večeri otvorenog mikrofona’. Ulaz je kao i uvijek  slobodan, a hrabriše koji misle da imaju dobar originali tekst, slobodno se mogu prijaviti. U utorak (7.5.) u goste dolaze dvije strane komičarke u show ‘Stand up in English – April Macie & Allison Weber (USA)’. Ove Amerikanke nastupaju po svijetu, a na karti su uspjele pronaći i Hrvatsku pa nam s vremena na vrijeme svrate na nastup.

‘F kao Franto! – Romano Dautanac One Man Circus Show’ cirkuska je atrakcija koja će se održati u srijedu (8.5.), a riječ je o showu u kojoj izvođač igra 28 karaktera povezanih u 28 skečeva. Džuboks tematski stand up & music show je novi tematsko muzički stand up (9.5.), a nastupaju: Tin Sedlar, Marina Orsag, Goran Vinčić, Igor Drljo i Tihomir Paravina. Vikend počinje s ‘Ladies night (BiH/Hr) – tematski stand up show’ (petak, 10.5.) je show na koji dolaze i žene i muškarci – žene da se smiju, muškarci da se educiraju. Nasmijte se do suza ženskim temama te muško ženskim odnosima iz ženskog gledišta.

Ako je Bosna i Hercegovina po nečemu poznata onda je po humoru. Teško vam je, svakodnevica vas melje, obratite se Bosancu ili Hercegovcu kojeg poznajete i oraspoložit će vas. U stand up predstavi ‘Bosanski lonac’ ih je čak četvero. Tri muškarca i dama. U subotu (11.5.) nasmijavaju: Igor Drljo, Marko Dejanović, Miranda Lončar i Admir Adi Šećkanović.

Sve predstave počinju u 20:30 sati.

Kupnja ulaznica moguća je preko web-a: http://studiosmijeha.hr/tc-event-category/studio-smijeha-zagreb/ ili na blagajni u Hebrangovoj 10 (ulaz s Gajeve, od utorka do subote od 19:00 do 21:00). Rezervacije na 095 5103 129 ili ulaznice@studiosmijeha.hr.

Za više info. i dnevnu dozu smijeha zapratite Facebook:  https://www.facebook.com/StudioSmijeha/ .

PROGRAM:

6.5.         20:30 h – I hate Mondays stand up večer otvorenog mikrofona

7.5.         20:30 h – Stand up in English – April Macie & Allison Weber (USA)

8.5.         20:30 h – F kao Franto! – Romano Dautanac One Man Circus Show

9.5.         20:30 h – Džuboks tematski stand up & music show

10.5.      20:30 h – Ladies night (BiH/Hr) – tematski stand up show11.5.      20:30 h – Bosanski lonac stand up večer BiH humora