Mladi pjevač donosi novi hit autorice pjesme za Eurosong

Novi singl mladog pjevača prepoznatljivog vokala Jakova Mađarića „Kako si dospjela tamo“ rezultat je započete suradnje s poznatom autoricom Andreom Čubrić čije pjesme prati najmodernija produkcija koja nije zaobišla ni najnoviji uradak ovog talentiranog Slavonca.

Nakon odlično prihvaćenih „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“, Jakov se ovoga puta odlučio za još progresivniji zvuk za koji su zaslužni Andrea Čubrić te Marijo Luketa programing/mix/master. Ova suradnja pokazuje glazbeni smjer u kojem Jakov želi nastaviti svoju karijeru, nudeći publici radiofonične pjesme koje su u skladu s trendovima svjetske glazbene produkcije.

“Nova suradnja, novi projekt i možda i još mnogi drugi baš u ovoj kombinaciji… sve je započelo kada nas je spojila zajednička poznanica. Autorica ovog moćnog teksta i još moćnije glazbe/produkcije je jedna od najjačih autorica na domaćoj sceni, Andrea Čubrić koja je zajedno s Marijom Luketom sažela veliku priču u nešto više od tri minute koje su baš po mojoj mjeri. Apsolutno su pogodili svaku emociju, sliku i zvuk koja će u svakom probuditi sjećanje na neke stare, prošle ljubavi… ili pak staviti „čvrsti“ upitnik kako bi promislili o svojim postupcima i ne zapitali se „KAKO SI DOSPJELA TAMO?“. Izuzetno sam sretan što mogu raditi s ovim timom, a ponajviše s osobom koja „proizvodi“ najhrabriji i najmoderniji zvuk u Hrvatskoj i još hrabrije tekstove, s ženom koja je napisala HEROJski tekst za pobjednika Dore 2019” – rekao je o suranji Jakov Mađarić

Leave a Reply