Najmlađi par Tara i Dino osvojio srca gledatelja

Tara i Dino ponijeli su titulu pobjednika 8. sezone popularnog showa Zvijezde pjevaju

U uzbudljivoj finalnoj večeri, u kojoj su odlučivali isključivo gledatelji, odabrali su swing izvedbu pjesme Dream a Little Dream of Me, za koju su u 6. emisiji od žirija dobili sve desetke. Također, podsjetili su nas i na soul hit Think koji su izveli u 2. emisiji.

Remi nije mogla sakriti emocije. Izjavila je kako su njih dvoje jednostavno – čarolija. Valentina je od prve emisije par vidjela u finalu.

I Škori i Danijeli nastup se iznimno svidio, a Danijeli je to bila čak i najbolja izvedba u čitavome showu.

U dijelu natjecateljskog showa u kojem se pjevala pjesma koja simbolizira njihovo iskustvo na putu do završnice, Tara i Dino izveli su pjesmu Molitva. Zbog neospornog talenta Škori je bila čast ocijenjivati Dinu u ovom showu, a i Tara je pokazala posebnu darovitost, ustvrdio je. I ostali članovi žirija nisu štedjeli riječi hvale.

Drugi par Ashley i Bojan odlučio nas je podsjetiti na svoj nastup iz 4. emisije, rock’n’roll izvedbu pjesme Footloose te pop baladu Princeza s kojom su nastupili u prvoj emisiji.

Danijela smatra da su čitav show “pomaknuli naprijed” jer su došli s kompletnom pričom. Pohvale za nastup dobili su i od “predsjednika” ocjenjivačkog suda, Škore.

Remi je Ashley nazvala pravom kraljicom, dok je na interpretaciji paru čestitala i Valentina.

Pjesma Time of My Life za njih je bila simbol iskustva na putu do finala. Prekrasno osmišljen scenski nastup, pjesma savršena za završetak showa, izvrsno, bili su samo neki od komentara žirija.

Finalisti, koji su za sve svoje nastupe od žirija dobili same desetke, počastili su nas i zajedničkom izvedbom hrvatskoga hita iz 80-ih, pjesmom Program tvog kompjutera.

Posljednji puta vidjeli smo i sve natjecatelje zajedno. Naime, emisija je počela podsjećanjem na cijelu sezonu te zajedničkim nastupom šest parova nefinalista – Macana i Tonke, Frane i Žanamari, Borka i Jelene, Katarine i Pere, Elle i Gorana te Kreše i Ivane.

U show programu posebno iznenađenje bio je nastup sjajnog žirija! Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić otpjevali su Daddy Cool!

I kroz veliku završnicu vodili su nas sjajni Barbara Kolar i Duško Ćurlić. autor HRT