Pub kvizovi, novi tekstovi i prosti faktori u Studiju Smijeha

Tjedni program od 15. do 20.4. u prvom hrvatskog stand-up klubu

Prošli smo se tjedan smijehom odupirali lošem vremenu, ovaj tjedan smijehom poboljšavamo raspoloženje i prizivamo lijepo vrijeme. Studio Smijeha od 1.4. ima terasu u Gajevoj, to se treba početi habati 😉

Drugi dio travnja počinje klasično s “I hate Mondays stand up večeri otvorenog mikrofona” (15.4) koji će voditi malo burence sreće, Igor Drljo. Upad je kao i uvijek slobodan, a oni hrabri za nastup se slobodno mogu prijaviti Iggyju prije početka showa. Publika bira pobjednika, a najbolji će u srijedu (17.4.) nastupiti u showu “Novi tekst travanj 2019.”, rame uz rame s najjačim rezidentima Studija Smijeha, Marinom Orsag, Tinom Sedlarom, Goranom Vinčićem, Markom Dejanovićem i Vlatkom Mifkom. Samo ćemo napomenuti da je Friends Pub Quiz u utorak već popunjen, a sljedeći će se održati već 30.4.

U četvrtak (18.4.) slijedi “7 Smrtnih grijeha – tematski stand up show”, po jedan za svaki dan u tjednu, a Bog je milostiv i oprostit će vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika. Miranda Lončar iz standardne postave je odsutna, a gost će biti Tihomir Paravina. Marko Dejanović nastupa u 7 Smrtnih grijeha, a na pozornici je i u petak (19.4.) kada će izvesti svoje kultne “Proste Faktore”, za sve one koji se vole slobodno izražavati te pošteno nasmijati. Oni koji samo vole svako malo biti šokirani i uzdisati za Isusom, također su pozvani da pokušamo postaviti novi rekord u količini #Isuse po minuti.

Imamo nos gdje je najbolji provod u gradu: subotom (20.4.) na showu “Nos za štos – Tihomir Paravina show”. Na sceni je više 10 godina, čak 11. Sudeći po prezimenu ne biste rekli, ali vjerujte, u sigurnim ste rukama.

Program:

15.4.      20:00 h – I hate Mondays stand up večeri otvorenog mikrofona

16.4.      20:00 h – Friends Pub Quiz S04

17.4.      20:30 h – Novi tekst travanj 2019

18.4.      20:30 h – 7 Smrtnih grijeha – tematski stand up show

19.4.      20:30 h – Prosti faktori – Marko Dejanović One Men Show

20.4.     20:30 h – Nos za štos – Tihomir Paravina show

Mia Bednaž