Fashion&Sea kampanja proljeće/ljeto 2019

Kampanja je snimana u Splitu, a potpisuje ju marketing tim Fashion Company i poznati hrvatski fotograf Goran Čižmešija uz asistenciju Mirka Jankovića. Kolekciju nose modeli: Lucia Raić i Ana Klarić – Talia Model agencija te Marko Tkalčević i Vazmenko Pervan

Najpoznatiji regionalni multibrend concept store, FASHION&FRIENDS, obilježava početak nove sezone proljetnom kampanjom kojoj je u cilju kanalizirati energiju milenijalaca i podržati njihov svijet u tisuću boja. Kampanja je inspirirana Jadranskim morem koje pruža intenzivnu pozadinu za jarke tonove i slojevite teksture. U prvi plan stavljeni su svjetlost i optimizam jer nam svima nakon duge zime treba malo boje i svježine. Kadrovi kampanje prikazuju one izražajne i prirodne trenutke radosti, osjećaje s kojima će se urbani fashionisti s lakoćom moći poistovjetiti.

Na fotografijama su prikazani must have komadi svjetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends poput: Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Liu Jo, Manila Grace, Steve Madden, Calvin Klein Jeans, Superdry i drugih.