Najava World Top Model Croatia 2019

Natjecanje za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019., spektakularna karavana mode, ljepote, umjetnosti i glazbe održati će se u biseru među jadranskim marinama i zasigurno jednoj od najljepših na Mediteranu. Marina Frapa Rogoznica je čak 15 puta nagrađena kao najbolja velika hrvatska marina!

Petnaest manekenki na ovaj izbor poslane od modnih agencije iz cijele Hrvatske, natjecati će se za prestižnu titulu Top modela Hrvatske a domaćim ljepoticama pridružit će se kao specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Djevojke će se u resortu Marine Frapa, pet dana (09.09.-15.09.) pripremati za veliku završnicu koja će u finalnom izboru 14. rujna 2019. dati pobjednicu koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru u Monte Carlu u prosincu 2019. Za vrijeme priprema biti će održano I nekoliko modnih revija I raznih foto I video snimanja na atraktivnim lokacijama same marine, Rogoznice I okolice.


Dizajn i kolekcije iz cijele Hrvatske ali I tajnovitog dizajnerskog imena
Da su vrhunske manekenke djevojke će pokazati u večernjim haljinama dizajnerice Ane Edišar i njenog brenda AE design, casual kolekciji A.R.M dizajn, kolekciji Wedding City kupaćim kostimima. A organizator priprema i predstavljanje kolekcija nekih poznatih međunarodnih dizajnerskih imena koja za sada ostaju prekrivena velom tajne.

Uz prekrasne kreacije djevojke će nositi i cipele prestižne austrijske tvrtke Högl, a sve će biti začinjeno šminkom koju potpisuje tim Red Lips, frizurama pod pokroviteljstvom brenda Montibello i cjelokupnom njegom koju osigurava Institut za ljepotu Dharma. Za uređenje cijelog eventa pobrinut će se Green House cvjetna galerija

U međunarodnom žiriju I vlasik svjetske licence World Top Model
Tešku zadaću ocjenjivanja manekenki imati će uz vlasnika svjetske licence WTM Fiore Tondi i I booker modne agencije Major Model Managenent iz Milana, nekoliko priznatih modnih dizajnera, predstavnika modnih agencija i medija a žirijem će predsjedavati vlasnica licence World Top Model Croatia Sandra Šerbec.

“Veselimo se još jednom finalu izbora za World Top Model Croatia, ove godine u predivnoj Rogoznici i najljepšoj marinu Hrvatske, u Marini Frapa- Rogoznica, a posebno pripremama na ovom vrlo lijepom i atraktivnom mjestu, poželjnoj destinaciji nautičkog turizma. Prigoda je ovo, da djevojke iz Hrvatske i naše gošće iz regije, kao I gosti iz inozemstva upoznaju bogatu povijest i ljepote Hrvatske.” – kaže organizator I voditelj projekta Robert Šerbec.