Seminar: Informacijska sigurnost – neophodan aspekt poslovanja

U informacijskom dobu svijet poslovanja suočava se sa vrlo brzim ritmom promjena, toliko brzim da može postati prijetnja opstanku tvrtke

Menadžer u takvom okruženju mora stalno držati korak sa promjenama. Tehnologija informacijskog doba i široka uporaba Interneta promijenila je oblik uobičajenih poslovnih shema. Zahvaljujući Internetu tvrtke danas mogu neprekidno komunicirati sa svojim partnerima, dobavljačima i klijentima. Mogućnosti i brzina takve komunikacije predstavljaju znatnu konkurentnu prednost.

Suzana Stojaković – Čelustka, PhD radi u Hrvatskoj banci za obnovu i razvoj te predaje kao profesorica na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Također je osnivačica i vlasnica tvrtke InfoSet d.o.o., koja se bavi informacijskim uslugama.
godine održala se ICT Gold Awards konferencija koja je uvrstila Suzanu Stojaković – Čelustku u TOP 50 najutjecajnijih žena u hrvatskom IT sektoru.

KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN?

Ovaj seminar namijenjen je višem i srednjem menadžmentu iz poslovnih sektora, ne-tehničke i ne-informatičke obrazovne strukture, koji se žele upoznati s temom informacijske sigurnosti kako bi mogli donositi što bolje poslovne odluke o načinu zaštite poslovnih informacija vitalnih za poslovanje tvrtke.

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

Teorijski i praktični rad s vježbama

Suzana Stojaković – Čelustka, PhD, 26.04.2019.
Trinom, Strojarska cesta 24, Zagreb