Spring Colors tjedan u Varteksu 20% popusta

Sve boje proljeća u Varteksu uz odlične cijene za kvalitetu
Ne propustite SPRING COLORS tjedan u Varteksu! 20% popusta na sve jakne i balonere, majice, jeans hlače i klasične hlače, muške košulje i ženske bluze, suknje i haljine.
Akcija traje do nedjelje 14.4.2019. na prodajnim mjestima i u webshopu.
Pogledajte ponudu novih modela za žene
Pogledajte ponudu novih modela za muškarce
Pogledajte novu kolekciju ženske poslovne elegancije

Zašto su se odlučili napraviti žensku poslovnu kolekciju u vrhunskim tkaninama?

Zbog toga što svaka žena u svom ormaru mora imati par komada na koje se uvijek može osloniti. Postoji li komad odjeće koji bolje i sigurnije odijeva ženu od dobro krojenog sakoa? Ili pak komad odjeće koji je praktičniji od dobro krojenih hlača, pritom izvedenih u vrhunskim tkaninama?

Upravo to su oni komadi koji čine razliku u stilu svake dobro odjevene žene. Da bismo potencirali vrhunsku izradu i umijeće naših konstruktora i krojača, odlučili smo cijelu mini-kolekciju izvesti u vrhunskim vunenim tkaninama proizvedenima u Italiji.

Neki od naših komada napravljeni su od najbolje Loro Piana Zelander Dream merino vune. Osim nevjerojatne finoće, ovu tkaninu krasi i prirodna izdržljivost i otpornostneophodna današnjem užurbanom načinu života.

Ovom Varteks kolekcijom želimo pružiti ženi svakodnevno iskustvo sigurnog koračanja kroz dan, bez opterećenja onim što nosi, a da pritom i dalje izgleda sjajno.