Skip to content

Mužek & trio u Lisinskom – otkazan koncert!

Koncert Mužek&Tria koji se trebao održati 8. travnja u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog odgađa se zbog bolesti izvođača. Novi datum koncerta bit će poznat uskoro. Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene.

Trio nacionalnog opernog prvaka čine vrhunski glazbenici:

Miroslav Lesić –  gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status. Istaknuti je član HRT banda Nikše Bratoša, te suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene;

Tomislav Modrić –  pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer. Također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin te je kao dio producentskog tima dobitnik nagrade Golden rose u Luzernu 2007.godine. Suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača.

Mladen Kosovec – harmonikaš i klarinetist, među ostalim i član ansambla „Tango Appassionato“ koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.

Koncert je ujedno i promocija albuma snimljenog na sceni Hrvatskoga narodnog kazališta početkom godine. U prvome dijelu programa umjetnici su predstavli izbor talijanskih kancona, dok je drugi dio koncerta bio posvećen istraživanju glazbe koju privatno slušaju i vole. Tako su se na programu našle pjesme Stinga, Erica Claptona, Arsena Dedića… Iz čitavog repertoara glazbenicu su odabrali 15 skladbi koje smo objavili na albumu Mužek&Trio Live in HNK. Kako zvuči Tomislav Mužek kada izvodi Arsena Dedića možete provjeriti na albumu koji je izašao 14. prosinca, a ako ih želite poslušati uživo i s nama obilježiti izlazak ovog jedinstvenog glazbenog djela, Lisisnski je pravo mjesto za vas.

mala retrospektiva
Osvrt o održanom 25. PagArtFestivalu
Jubilarnu 25. godinu zaredom održan je PagArtFestival, umjetnička manifestacija...21st Aug 2023
PRIJE PUTA U GRČKU, OBNOVLJENI „OTELLO“ OTVARA OPERNU SEZONU U RIJEČKOM „ZAJCU“
Novu opernu sezonu u HNK Ivana pl. Zajca otvorit će obnova iznimno uspješnog i ...04th Oct 2022