Za liječenje Mile Rončević prikupljeno više nego dovoljno

Za liječenje dvogodišnje Mile Rončević, koja boluje od rijetkog oblika leukemije, prikupljeno je u nekoliko dana više od 28 milijuna kuna, čime je za desetak milijuna nadmašeno potrebnih 18 milijuna za njezino liječenje u Americi, no zbog najnovijih problema u komunikaciji s dječjom bolnicom u Philadelphiji zasad je neizvjestan njezin odlazak u SAD, izvijestili su u ponedjeljak roditelji djevojčice. video HINA/ Dario GRZELJ

Milin otac Marin Rončević u kratkom telefonskom razgovoru rekao da su se oni spremili i da je plan da u utorak u 12 sati otputuju za SAD. Još uvijek se čeka poruka iz bolnice u Philadelphiji, a vezano uz liječenje malene Mile.

– Obitelj ima i opciju odlaska u Švicarsku ili ostati u Dječjoj bolnici Kantrida, izvijestila je HRT-ova reporterka Klaudia Modrić Plantarić dodajući da su pronađena tri darivatelja matičnih stanica iz SAD-a, Italije i Njemačke. 

Posljednje objavljeno!

‘Mila ti si stijena, ti si naša snaga’

Dvogodišnja djevojčica Mila Rončević ujedinila je Hrvatsku, pokrenula regiju, dijasporu. Riječ je o vrtoglavih 2,5 milijuna dolara koliko košta njezino liječenje.

  • Prikupljeno 34 milijuna kuna, plan je da Mila u utorak otputuje u SAD

Dobri ljudi skupili su novac u samo nekoliko dana, s vjerom i željom da Mila ozdravi.

Mila, djevojčica koja je otvorila veliko hrvatsko srce.