Dragan iz Philadelphije nudi pomoć Milinoj obitelji

Hrvatska je još jednom, kada je najpotrebnije, jedinstvena. Mala Mila Rončević, dvogodišnja djevojčica iz Rijeke, koja se bori s rijetkim oblikom leukemije i kojoj je najveća prilika za život iznimno skupo jednogodišnje liječenje u Philadelphiji, ponukala je sve koji mogu da pomognu u skupljanju oko 15 milijuna kuna potrebnih za liječenje.

Dosad je prikupljeno više od pola iznosa. U akciju se uključuje i sve više javnih osoba. Mila bi u utorak trebala otputovati u SAD. Detalji humanitarne akcije mogu se pratiti na internetskoj stranici “Life for Mila”.

Marin Rončević, otac male Mile, nada se da će u utorak krenuti u SAD. Kaže nam kako je ova priča ponovno priča koja je nakon male Nore ujedinila Hrvatsku i da se uplate građana vrte nevjerojatnom brzinom.

U Uredu predsjednice obitelj su povezali s hrvatskim veleposlanikom koji im je pomogao u kontaktima s bolnicom u Philadelphiji.

Na Facebooku se oglasio Dragan Janković iz Philadelphije koji nudi pomoć, konkretno smještaj Milinoj obitelji za vrijeme liječenja. 

– Dragi moji prijatelji, čuo sam da u utorak dolazi na liječenje u Philadelphiju djevojčica Mila iz Hrvatske. Ja živim u Philadelphiji s obitelji i mogli bismo osigurati sobu za smještaj dok traje liječenje. Molim svakoga tko bi mogao pomoći s uspostavljanjem kontakta s Milinom obitelji da mi se javi. Mi bismo ih mogli i pokupiti na aerodromu, napisao je Dragan Janković na svom profilu na Facebooku. app-facebookDragan Jankovic10 hours ago

Dragi moji prijatelji cuo sam da u utorak dolazi na ljecenje u Filadelfiju djevojcica Mila iz Hrvatske. Ja zivim u Filadelfiji sa porodicom i mogli bi obezbjediti sobu za smjestaj dok traje ljecenje. Molim svakoga ko bi mogao pomoci oko uspostavljanja kontakta sa Milinom porodicom da mi javi. Mi bi mogli I da ih pokupimo na aerodromu. Hvala svima ko mi pomogne da pomognemo ovoj djevojcici I njenoj familiji. HVALA

izvor HRT