VILIM MATULA / SINIŠA LABROVIĆ – POSTDIPLOMSKO OBRAZOVANJE

Šaljiva monokomedija o našoj smiješnoj realnosti, razglednica iz domovine….Serija portreta iz svakodnevnice, sa primjesom učenja o zanatu koji se u domovinu isplatio – kriminalu…Objedinjuje suvremenog umjetnika iz Sinja Sinišu Labrovića i Matuline autorske, glumačke sposobnosti: sat vremena koje se gleda “u dahu”.

Binocular teatar

Premijera je bila u travnju 2012. godine, odigrana je 126 puta te je gostovala na Festivalu Zlatni lavu u Umagu, Hvaru, Jasterbarskom, Požegi, Zadru, Ljubljani, na Festivalu glumca u Vukovaru, Županji, Zaprešiću i Imotskom, Lepoglavi, Danima Satire, Splitskom ljetu, Trešnjevci, Starom Mlinu na Korani, Vodicama, Puli, Rijeci, Bujama, Varaždinu, Vinkovcima, Festivalu Zlatni Zub u Poreču, Pešćenici, Festivalu nezavisnog kazališta u Opatiji, Lastovu, Kostreni, Šibeniku,Velikoj Gorici, Sesvetama, IN-music festivalu, Novskoj, Cresu, Drnišu, Solinu, Bolu, KMD Dubrovnik, Novom Korzu, Slatini, Medulinu, Kamanju, Umagu, Vinylu, Čavle, Bjelovar…

Predstava je dobila nagradu za najboljeg glumca na Festivalu u Čavlima, a igra svoju 128. izvedbu igra 07.travnja 2019. godine u Cafe baru Vinyl, Bogovićeva ulica broj 3 u 18 sati, gdje je na repertoireu svaki mjesec.