Pogodnosti za korisnike Mastercard i Maestro kartica 
u kinima CineStar

Svakog ponedjeljka za jednu ulaznicu plaćenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom u kinima CineStar dobiva se još jedna ulaznica na dar. Uz to, kupujte CineStar ulaznice online svojom Mastercard ili Maestro karticom jer vas za svake 2 kupljene ulaznice za projekcije utorkom očekuje 1 besplatna za bilo koji idući utorak!

U nagradnoj igri Spara i Mastercarda moguće je osvojiti 100 x 1.000 kn

Plaćanje beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom u Sparu i Intersparu od 6. ožujka do 3. travnja omogućava sudjelovanje u nagradnoj igri “Osvoji 100 x 1.000 kn uz Spar i Mastercard”. Nakon kupnje i provedene transakcije jednom od navedenih kartica potrebno je ispuniti kupon i ubaciti ga u kutiju na prodajnom mjestu. Sudionici tako mogu ostvariti 1.000 kn na Sparovoj poklon kartici, a ukupan iznos koji će se podijeliti u nagradnoj igri iznosi 100.000 kn.

Eko Taxi: više od običnog prijevoza

Plaćate li svojom Mastercard karticom kroz aplikaciju Eko Taxija svakog ponedjeljka i utorka imate 50% popusta na vožnju. Ostale dane u tjednu beskontaktnim Mastercard i Maestro karticama – i u vozilu, i u aplikaciji – imate popust od 10%.

A1 i Tomato: bolja povezanost

Korisnici mobilnih usluga A1 i Tomato za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% kuna na iznos bona.

RougeMarin: nove gastronomske avanture

Svojom Mastercard i Maestro karticom svakog četvrtka možete ostvariti 10% popusta u Bistroima RougeMarin i RougeMarin City, Bagel & Lobster Barru te mesnicama Santoku Butchery u Folnegovićevoj ulici i na Dolcu.

Posebno osmišljena iskustva za korisnike Mastercard kartica dostupna na platformi priceless.com

Uz četrdesetak svjetskih destinacija, Mastercard je na platformipriceless.com omogućio korisnicima Mastercard kartica i posebno osmišljena turistička iskustva u Hrvatskoj. Tako korisnici Mastercard kartica u Hrvatskoj mogu tijekom leta balonom iznad Hrvatskog zagorja uživati u večeri koju će im poslužiti Mate Janković, isprobati pivsku kupku u hotelu San Servolo, zaviriti iza kulisa Zoološkog vrta grada Zagreba te pomagati u hranjenju životinja, večerati i otići na vođenu turu u Muzeju prekinutih veza, sudjelovati u pripremi i degustaciji tradicionalnih zagrebačkih jela te razgledati Zagreb večernjom vožnjom u Yugu. Ovo su samo neka od trenutno dostupnih iskustava, a svaki mjesec platforma priceless.com nudi i neka nova.

Ostale pogodnosti možete provjeriti na web stranici:www.mastercard.hr

Leave a Reply