Forum – Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu

Pozivamo vas na forum Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu koji će se održat u srijedu 13. ožujka 2019., u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, na adresi Ljudevita Gaja 1.
Na forumu Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu renomirani stručnjaci pokazat će moguća rješenja i prezentirat realizirane reprezentativne objekte iz Europe. Novogradnja i nadogradnja u urbanim sredinama bit će teme prvog dijela foruma, dok će fokus drugog dijela biti na ekološkoj i rekordno brzoj gradnji u turističkim sredinama. Forumu će također prisustvovati tvrtke koje nude proizvode i usluge iz područja održive gradnje. U cilju razmjene kontakata i iskustava sudionici foruma pozvani su nakon predavanja na večeru s organizatorima, predavačima i predstavnicima tvrtki.Forum je namijenjen arhitektima, građevinskim inženjerima, građevinskim tvrtkama, investitorima u gradnji i turizmu te ostalim zainteresiranima.
 
Organizatori su foruma Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Štajerski drvni klaster u suradnji s Uredom atašea Saveznog ministarstva održivosti i turizma pri Veleposlanstvu Republike Austrije i Hrvatskom komorom arhitekata.
 
Ulaz je slobodan uz obaveznu prijavu.
Prijave su moguće do 12.03.2019. na: zagreb@advantageaustria.org
  Više o forumu ovdje.