Devetnica sv. Josipu za Domovinu

Priopćenje inicijative ‘Istina o Istanbulskoj’ i udruge Glas roditelja za djecu – GROZD

1.    Pozivamo Vas da se udružimo u molitvenu devetnicu svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske i hrvatskog naroda, obitelji i cijele Crkve! Molimo njegov zagovor da „Božji blagoslov prati hrvatski narod u sadašnjem trenutku njegove povijesti“, te da Hrvatsku vode „pošteni i sposobni ljudi koji neće gledati sebične interese, nego će se boriti za nacionalne interese i za dobro hrvatskoga naroda“ (citati su molitve sa sv. mise povodom 123. obljetnice smrti Oca Domovine dr. Ante Starčevića održane u zagrebačkim Šestinama 28. veljače 2019).

Devetnica traje devet srijeda: počinje sada na Čistu srijedu 6. ožujka, obuhvaća blagdan sv. Josipa zaručnika BDM 19. ožujka i završava u srijedu 1. svibnja, upravo na blagdan sv. Josipa radnika! Preporučujemo odlazak na svetu misu srijedom, te usrdnu molitvu za naš narod, naše obitelji i naše društvo!

2.    Htjeli bismo objaviti ispriku odnosno ispravak o glasovanju Mosta u Saboru 15. veljače (v. naš mail od 20. veljače): nekoliko Mostovih zastupnika nije bilo prisutno, a svi prisutni su glasali protiv izvješća Vlade o odbacivanju referendumskih inicijativa. To nam je drago, no žao nam je što Mostove podrške našoj inicijativi nije bilo i ranije prilikom ratifikacije Istanbulske konvencije u Saboru i prikupljanja potpisa za njeno otkazivanje.

3.  O konferenciji ‘Budućnost hrvatskog i europskih društava’ 2. veljače u Zagrebu pogledajte kratki prilog LaudatoTv Izdvojenoi emisiju Prosudbe s gostom Ladislavom Ilčićem, koje smo nehotice ispustili u prošlom mailu.

Budući da LaudatoTv vjerno i vjerodostojno prati sve naše aktivnosti i medijske nastupe, drago nam je da u znak zahvalnosti možemo napraviti malu reklamu i podsjetiti Vas da dođete na koncert ‘Progledaj srcem’ 11. svibnja u Areni Zagreb!Srdačan pozdrav,

Kristina Pavlović, prof.predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i koordinatorica građanske inicijative ‘Istina o Istanbulskoj’