Sve odlične nove stvari u Varteksu koje ne želite propustiti

Nova kolekcija ženske poslovne elegancije

Zašto smo se odlučili napraviti žensku poslovnu kolekciju od vrhunskih tkanina?

Zbog toga što svaka žena u svom ormaru mora imati par komada na koje se uvijek može osloniti. Današnji tempo života i brojne obveze koje žena svakodnevno nastoji ispuniti ostavljaju sve manje prostora za nepromišljene modne kombinacije.

To je razlog zbog kojeg smo odlučili našu kolekciju upotpuniti s par sigurnih i vječnih komada. Postoji li komad odjeće koji bolje i sigurnije odijeva ženu od dobro krojenog sakoa? Ili pak komad odjeće koji je praktičniji od dobro krojenih hlača, pritom izvedenih u vrhunskim tkaninama? 

Upravo to su oni komadi koji čine razliku u stilu svake dobro odjevene žene.

Pogledajte cijelu kolekciju ženske poslovne elegancije na: https://www.varteks.com/shop/zene/poslovna-elegancija/

Posebna ponuda odijela za maturante – YOUNG kolekcija

Posebna cijena za maturante za vrhunsko VARTEKS odijelo koje ćeš rado nositi i kasnije! Ugrabi priliku, pokaži na blagajni godinu rođenja ili ukucaj promotivni kod MATURA1 pri plaćanju u webshopu i VARTEKS Young odijelo je tvoje po super cijeni od 1.199 kn!

Varteks YOUNG linija odijela namijenjena je mladima. Odličan je izbor za prvo odijelo,odijelo za proslavu mature i sve slične prilike u kojima vam je potrebno moderno odijelo koje pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Stoljetna tradicija i renomirani dobavljači tkanina temelj su originalne Varteks proizvodnje.

Ponudu Varteks YOUNG odijela možete pogledati na linku: https://www.varteks.com/young/

Promotivni kod za maturante: MATURA1

Fotkajte Modabus i osvojite vrijedne nagrade!

Naš Modabus putuje Hrvatskom i donosi novo iskustvo modnog shoppinga – mogućnost da isprobate i kupite željene odjevne predmete te da besplatno zatražite savjet naših prodajnih stručnjaka čak i ako ne živite blizu našeg prodajnog mjesta.

Osim što vozi modu gotovo na vaš kućni prag, Modabus vam donosi i vrijednu nagradu – poklon karticu u vrijednosti od 500 kuna! Najbolja fotografija Modabusa na putu bit će nagrađena, a više možete saznati ovdje: https://www.varteks.com/novost/pravila-nagradnog-natjecaja-modabus-na-putu/