U prvoj emisiji Hrvatske radiotelevizije ”Zvijezde pjevaju” nije bilo gubitnika, ali prvi ”pobjednici” prema glasovima žirija bili su Borko i Jelena.

Borko Perić i Jelena Radman osvojili su 33 boda žirija, koji čine Valentina Fijačko KobićMiroslav Škoro,Danijela Martinović te Mirela Priselac Remi

Natjecanje je otvorio nenatjecateljski kandidat, pobjednik ovogodišnje Dore – Roko s pjesmom ”Heroj”, kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. 

Kao prvi natjecateljski par predstavili su se Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, a na njihov je premijerni nastup među prvima komentirao Miroslav Škoro: ”Oduševljen sam, puno sam naučio iz ovog nastupa.. ” – te su u zbroju odnijeli 21 bod. 

Sljedeći par, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić s pop baladom ”Princeza” – žiri je dignuo ljestvicu na 26 bodova, dok su se Tara i Dino predstavili pjesmom ”Just can’t stop loving you”, a Macan i Antonia s pjesmom ”Up where we belong” – osvojili su 21 bod. 

Frano i Žanamari nastupili su spjesmom ”Ako me nosiš na duši”, a Pero i Katarina osvojili su 20 bodova s nastupom pjesme H. Rončevića ”Ni da mora nestane”. S pjesmom ”All of me” predstavio se par Jelena i Borko, koji su osvojili 33 boda. Tara i Dino osvojili su 32, a Ella i Goran 28 bodova. 

Voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić prisjetili su nas nastupa svih 8 parova, i činjenice da nitko još samo ove subote nije ”ispao”, te podsjetili publiku kako mogu glasati tijekom sljedećeg tjedna, a glasovi ulaze u zbroj koji će odlučiti o poretku na kraju druge emisije. autor HRT

Leave a Reply

Your email address will not be published.