Skip to content

Koncert grupe Mangroove seli se u veliki pogon Tvornice kulture

Sprema se koncertna promocija jednog od najboljih albuma 2018.

S obzirom na to da je kapacitet malog pogona rasprodan te zbog velikog interesa za koncertnu promociju albuma “Srce” grupe Mangroove, odlučili smo koncert prebaciti u veliki pogon Tvornice kulture, kako nitko ne bi ostao bez prilike nakon dugo vremena čuti Mangroove uživo u Zagrebu.

Stoga smo danas pustili dodatni kontingent ulaznica u prodaju, pa preporučujemo svima da što prije osiguraju svoje mjesto u Tvornici nadolazećeg četvrtka, 28. veljače. S obzirom na to da se promocija seli na veliku pozornicu bit će više prostora za promociju albuma koji je prošli tjedan nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma klupske glazbe.

Osim ranije najavljenih gostiju, after party koncerta uveličat će DJ i producent Yakka, koji je zaslužan za remix hitoidne numere “Sanjala sam ljubav”.

No da se prisjetimo tko će se sve naći na pozornici velike Tvornice – bit će to redom – Mirela Priselac Remi s kojom su snimili duet u pjesmi “Ljubavi ni za lijek”, zatim zbor Čipkice koje će uz Željku obogatiti zvučnu sliku na nekoliko pjesama te velika brass sekcija – saksofonisti  Mak Murtić i Mario Bočić, trubač Danijel Hršak te trombonisti Miron Hauser i Luka Žužić.
Perjanice hrvatskog neo soul/popa popeti će se na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u četvrtak 28. veljače te predstaviti novi album. Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite u Tvornici kulture, na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 27. veljače, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

mala retrospektiva
Rajnard Hraščanec oživio tradiciju suvremenom izvedbom pjesme 'Vuprem oči'
Mladi klasično obrazovani glazbenik Rajnard Hraščanec predstavlja se izvedbom h...05th Jun 2022
52. Varaždinskie barokne večeri - u 14 festivalskih dana 35 koncerata s Irskom kao zemljom partner
Od 23. rujna sve do 9. listopada u Varaždinu, ali i 15 drugih gradova i mjesta ...30th Jul 2022
Dražen Franolić & Nino Mureškič – dva nova singla
Udist Dražen Franolić i udaraljkaš Nino Mureškič nedavno su za Nota Bene Music ...12th Jan 2023