Skip to content

Besplatna izrada web stranica za udruge

Trebate web stranicu za udrugu?

Kao što i sami znate vrlo je velik broj udruga u Republici Hrvatskoj. Također, poznato je da postoje vrlo aktivne udruge i one malo manje aktivnije. Naša se ponuda odnosi prvenstveno na one aktivne iako ćemo pokušati i one koje su se malo uspavale probuditi ih i potaknuti na rad. Izrada web stranica specifično samo za udruge donosi vam mogućnost da sve informacije i aktivnosti vaše udruge budu kroz web stranicu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta. Dakako, pozivamo vas da javite svim udrugama u vašem okruženju za ovu ponudu!

Što ću dobiti?

U potpunosti besplatnu uslugu izrade nove jednostavne web stranice (iz ponude isključene višejezične stranice, web trgovine, katalozi i slično). Izrada web stranice traje cca 7-20 radnih dana računajući od trenutka kada dobijemo materijale (logo, tekstove, slike..).

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam nešto nije potpuno jasno molim vas pošaljite javite nam se na email: info@exdizajn.com ili nazovite na broj 0917628728, vrlo rado ćemo vam otklonit sve nejasnoće i dati odgovor na vaša pitanja.

Jeli sve besplatno?

Naša usluga izrade web stranice je u potpunosti besplatna, kao i registracija .hr domene koju kao udruga imate pravo dobiti besplatno. Jedini trošak je kupovina web hostinga od nas. Web hosting je usluga zakupa prostora na Internet poslužitelju (serveru) i svakako morate zakupiti web hosting ukoliko želite imati web stranicu. 

Cijena web hostinga iznosi 300,00 kn i plaća se jednom godišnje. Također, ukoliko želite naručiti i održavanje web stranice odaberite opciju u obrascu za narudžbu koja vam najbolje odgovara.

Što trebam napraviti? 

– popuniti obrazac: https://www.exdizajn.com/izrada-web-stranica-za-udruge/

– šaljemo vam ponudu na osnovu podataka iz obrasca

– prihvaćate ponudu i plaćate web hosting i održavanje ukoliko ste odabrali da želite održavanje

– šaljemo vam račun po uplati ponude

– šaljete nam materijale za izradu web stranice (slike, logo, tekstovi..)

– registriramo vam .hr domenu i izrađujemo web stranicu, šaljemo podatke za administraciju

– svakih 12 mjeseci šaljemo vam ponudu za produženje web hostinga za slijedeću godinu

See also  Pametni televizor - Sony OLED Bravia A83J Google TV

Već imam web stranicu

Ukoliko već imate web stranicu, a želite redizajn postojeće ili moderniju javite nam se. 

Također, ako znate da bi ova ponuda dobro došla nekoj udruzi molim proslijedite im ovaj email ili podijelite ovaj link (https://www.exdizajn.com/izrada-web-stranica-za-udruge/) na vašim web stranicama odnosno na društvenim mrežama.

Julija Ivanić