Skip to content

Zagreb te zove – retro maškare u pravom zagrebačkom štihu

„Zagreb te zove“ možda je najneobičniji retro tulum pod maskama koji će vas tematski vratiti u zagrebački đir osamdesetih. No to ne znači da vaša je vaša kreativnost maskiranja ograničena samo u to razdoblje. Grupa „Osamdesete u Zagrebu zajednički sa Metropolis clubom udružila je snage i plasirala vas u pravi zagrebački đir da na veselom plesu 02.03.2019 u Metropolis clubu budete ono što želite!! A ni ne sumnjamo da možete biti itekako kreativni!

„Maškare su zabavne zato kaj moreš biti pametan iako si glup, moreš biti tužan, a inače si lijep, moreš biti dobar iako si zločest …kaj to ni zakon! Moreš biti postati kaj god ti srce želi, hoćeš od vila i princeza do vještica i zombija od kraljevića do prosjaka. A kaj je najbolje tu su u tvom kvartu, u pravom zagrebačkom štihu! – veselo objašnjavaju organizatori.

Popraćene najboljim hitovima 80tih uz LIVE band „Daddy Cool“ & DJ Sisha vratit će vas na plesne podije zagrebačkih diskača. Ova luda ekipa napravila je dobar tulum i lani, a ove godine sprema se još bolja maskirana veselica. Povedi i frendove i prošetaj osamdesetima u svom najboljem maskiranom izdanju. Budi što god poželiš, a najkreativnije čekaju još i iznenađenja.

Jer život je maskenbal, a pod tuđom maskom lakše se živi

Ulaz je slobodan, a lovu ostavite za šank!

Vesna Mitar