Skip to content

HT ponovno u društvu Poslodavaca Partnera

Hrvatski Telekom šestu godinu zaredom nositelj prestižnog certifikata Poslodavac Partner.

HT o svojim zaposlenicima brine i njihovim uključivanjem u lokalne i globalne talent programe te osiguravanjem brojnih kvalitetnih edukacija kojima pružaju snažnu podršku razvoju svih svojih zaposlenika. Tijekom 2018. zaposlenici HT-a su stoga završili ukupno čak 11.000 digitalnih tečajeva. Osim toga, pokrenut je i strateški razvojni projekt Frontline first kojim se razvijaju kompetencije prodajnog osoblja, s ciljem pružanja izvanrednog korisničkog iskustva korisnicima HT usluga.

Kompanija brine i o održavanju ravnoteže privatnog i poslovnog života svojih zaposlenika, te nastoji uključiti i obitelji zaposlenika u život tvrtke. Svake se godine stoga organizira Božić za klince, a ove je godine organiziran i obiteljski dan Dan s mamom i tatom na poslu, te je organizirana zabava u prostorima tvrtke na različitim lokacijama za više od 1000 djece zaposlenika. Organizira se i HT Olimpijada – natjecanje zaposlenika u više sportova.

tekstu koji šaljemo u privitku možete pronaći više informacija o HR praksama u HT-u, a šaljemo Vam i fotografiju s dodjele Certifikatana kojoj se nalaze (slijeva na desno) Vjekoslav Golubović, direktor Odjela za planiranje ljudskih resursa (Hrvatski Telekom), Iva Lopac Butorac, direktorica Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju (Hrvatski Telekom) i Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

See also  Slovenija mora isplatiti novac štedišama Ljubljanske banke!