Skip to content

VLATKA & MARKO feat. ROCKOKO ORCHESTRA – STARA KLUPA

Projektom “Stara klupa” se nastoji kroz glazbu širem pučanstvu približiti kulturnu baštinu najstarijeg europskog grada Vinkovaca i očuvati uspomenu na jednog od najpoznatijih hrvatskih književnika, Ivana Kozarca kojemu je 2016. godine udruga Vinkovački šokački rodovi podignula spomenik ispred njegove rodne kuće na samoj obali rijeke Bosut.

“Spomenik ljubavi” kako ga neki nazivaju ima i svoju priču o “šokačkom Romeu i Juliji”, a radnja ovog spota se oslanja na nju.

“Na ovom projektu je okupljena ekipa iz cijele Slavonije, od Apševaca, Vinkovaca, Retkovaca, Đakova i Strizivojne do Donjeg Miholjca. Sve vrsni glazbenici i umjetnici, majstori svog zanata. Nadamo se da ćemo ovim projektom probuditi što veći interes ljudi da upoznaju sva bogatstva grada na Bosutu kao i cijele naše Slavonije s aspekta tradicije, kulture, umjetnosti i turizma”, istaknuo je glazbeni producent, Tihomir Ivanetić.

Video produkcija : Produkcija Nova
Snimatelji : Mario Šulina i Ivan Bilandžić
Scenarij : Živan Kuveždić
Režija : Mario Šulina
Make up : Anamarija Lilić
Glumci u spotu : Zdravko Šinjori, Dinka Liščić , Marta Vujeva, Dmitar, Zvonimir Kuveždić, Tomislav Kuveždić, Valentina Iveljić, Ivan Vujeva