Pjesma ‘Kapja vina’ u izdanju Croatia Recordsa rezultat je suradnje makarskog glazbenika Marija Rose i Nenada Ninčevića, vrsnog skladatelja i tekstopisca. Spot za skladbu sniman je na prekrasnim lokacijama u Baškoj Vodi, a potpisuje ga Željko Petreš.

Mario Roso (uz kojega se u spotu pojavljuju i sinovi Marin i Marko) ne krije zadovoljstvo rezultatom, ali i time što ga je Nenad Ninčević prepoznao kao pjevača.

  • Neno me nazvao i rekao da ima savršen tekst Dalmacije i da baš ima želju napraviti takve pjesme za mene, jer zna da im mogu utkati dušu. Budući da sam više godina pjevao s Vinkom Cocom, Neno je znao reći da sam pokupio Cocinu paru, a zaista i jesam naučio puno od njega. Vinko je pjevao melodijozno i s takvom lakoćom, a dopirao je ravno do srca i nikoga nije ostavljao ravnodušnim… Poslao mi je stihove i pitao što mi se čini. Rekao sam savršen tekst, iskren, moćan, poetičan, ali kako ga uglazbiti? Činilo mi se nemoguće, jer je to za mene bila poezija koja se mogla naći uz bok najboljih hrvatskih pjesnika. Prošlo je par mjeseci i on me nazvao, kaže, dođi u Zagreb, uglazbili smo pjesmu ja te zovem, a Toni (Eterović) još pjeva u studiju… Otpjevao mi je refren preko telefona i ja sam na prvu znao to je to – rekao je Roso.

‘Sidi, sine, da ti pričam od koje si loze nika, Dalmacija, kamen bili, nema toga Amerika’, započinje pjesmu Mario Roso – posvetu Dalmaciji, ali i Dalmatincima gdje god bili. dalmatinskiportal.hr

Spot je snimljen na prekrasnim predjelima Baške Vode.
Posebna zahvala: Općini Baška Voda i TZ Baška Voda.

Glazba : Nenad Ninčević i Toni Eterović
Tekst : Nenad Ninčević
Aranžman : Toni Eterović

Snimljeno u studiju Toni Eterović u Zagrebu.
Produkcija: Ivica Čović Pipo