Bernardić: SDP ima najbolje kandidate, europarlamentarce, program i izborni stožer

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u petak u Varaždinu na proslavi 28. godišnjice osnutka Županijske organizacije stranke da SDP ima najbolje kandidate, europarlamentarce, najbolji program i najbolji izborni stožer, odnosno sve preduvjete da stranka ostvari odličan rezultat na izborima za Europski parlament.

„Bez korupcije, bez nepotizma, bez kriminala, bez onih stvari koje se danas osjećaju u našem društvu, ali i Hrvatska koja je potpuno ravnopravna u Europskoj uniji. Za to trebamo imati ljude koji brane boje Hrvatske u Europskoj uniji, a ne biti europski poslušnici ovdje“, rekao je Bernardić koji je posebno istaknuo rad SDP-ovih europarlamentaraca Tonina Picule i Biljane Borzan.

Govoreći o kandidatima za EU parlament kazao je da, bez lažne skromnosti, SDP ima najbolje kandidate, europarlamentarce, najbolji program i najbolji izborni stožer odnosno sve preduvjete da stranka ostvari odličan rezultat.

„Snaga SDP-a nije u količini novaca koje ćemo potrošiti u kampanji. Snaga SDP-a je istina i ljudi s kojima SDP ide u kampanju. Snaga SDP-a je u nama. Idemo zajedno do pobjede“, poručio je Bernardić na svečanosti na kojoj su bili i kandidati stranke za EU parlament.