Nakon privođenja u policijsku postaju oglasio se i Grdović

Mladen Grdović jučer se nije pojavio na zakazanoj konferenciji za medije, a kasnije se saznalo kako je bio priveden na Prekršajni sud jer je verbalno napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu, a kako je danas izjavio glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić, Grdović je bio i pod utjecajem alkohola.

O cijeloj ovoj situaciji sada se oglasio i sam Grdović u izjavi koju je poslao medijima i u kojoj pjevač kaže: Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će ‘gorit’ dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak.

U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmjerno ponosan. Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć. piše Vecernji.hr.