Skip to content

Dubioza kolektiv nakon četiri godine ponovno u pulskoj Areni

Dubioza kolektiv vraća se u pulsku Arenu u subotu, 10. kolovoza. Koncert u najimpresivnijem otvorenom prostoru u ovom dijelu Europe bit će njihov jedini ovogodišnji nastup u tom dijelu Hrvatske.

Krajem srpnja 2015. Dubioza kolektiv održala je pred rasprodanim kapacitetom pulske Arene koncert koji se smatra jednim od najboljih u recentnoj glazbenoj povijesti Istre. Jedinstvena sinergija benda i publike uz fantastičnu koncertnu kulisu predivnog amfiteatra zabilježena je na videu kojeg Dubioza i dan danas koristi u promociji svojih nastupa diljem svijeta.

Četiri godine nakon tog velikog trijumfa grupa se vraća u Pulu bogatija za više stotina nastupa na nekoliko kontinenata, izdanje “Pjesmice za djecu i odrasle“, kao i za singl “Wild Wild East“, prvu najavu internacionalnog albuma planiranog za listopad. U ovom trenu puni se kalendar za 2019., a prva svirka uplanirana je 16. veljače na južnoameričkom izdanju najuglednijeg world music festivala na svijetu, Womadu u čileanskom Santiagu. Raspored koji već uključuje i putovanja u Španjolsku, Rusiju, Češku, Francusku, Norvešku, Poljsku, Švicarsku, Njemačku i šire od danas za 10. kolovoza ima zapisanu i Hrvatsku.

See also  Ljetne radionice pjevanja M. Tomčić i I. Husar