Skip to content

Ankica Grossi predstavlja spot za singl “Suza nisi vrijedan”

Nakon debitantskog radijskog debija sa singlom “Suza nisi vrijedan” kojim je privukla pažnju publike, pjevačica Ankica Grossi je za pjesmu snimila i video spot kojeg je upravo predstavila te planira započeti godinu još više promovirajući pjesmu kojom je započela svoj diskografski put.

Podsjetimo, Ankica se bavi pjevanjem od svoje 14. godine, a iza sebe ima više stotina nastupa po vjenčanjima, festivalima, klupskim i humanitarnim koncertima. Singlom “Suza nisi vrijedan” odlučila je napraviti korak dalje te je kroz suradnju sa vrsnim timom iskusnih glazbenika i autora kroz pjesmu uspjela izraziti upravo onu emociju koju, kako i sama priznaje, uvijek nosi na pozornicu kada nastupa.

“Glazba je stil života. Važno mi je prenijeti emocije i energiju na ljude svaki put kada stanem za mikrofon.”

To je pokazala i u spotu za kojeg režiju potpisuje Denis Pušić iz Amas filma.

Podsjetimo, Ankica je stalni član benda Showtime, poznatog hrvatskog benda koji već godinama žari i pali po vjenčanjima i eventima diljem regije, a nakon godina pjevanja obrada hrvatskih i stranih hitova, u kojima se odlično snalazi, došlo je vrijeme da i sama predstavi autorski uradak.

“Stalno me ljudi pitaju kada ću snimiti vlastitu pjesmu i sada napokon jesam. Želja mi je da se moja pjesma pjeva i da time ostavim nešto iza sebe.”

Ankica je već izvodila autorske pjesme na festivalima Melodije hrvatskog juga, Marco Polo Fest na Korčuli i Neum fest-u što je kulminiralo suradnjom na ovoj pjesmi.

Glazbu pjesme potpisuje Vedad Hadžiavdić (gitarist Teške industrije), tekst Blagica Ivanović i Krunoslav Krapec dok je na aranžmanu, uz Vedada, radio i producent Hrvoje Prskalo (gitarist grupe Bang Bang).

mala retrospektiva

Osvrt o održanom 25. PagArtFestivalu

Jubilarnu 25. godinu zaredom održan je PagArtFestival, umjetnička manifestacija...
21st Aug 2023

Soft Rock 70-ih, 80-ih, 90-ih - Elton John, Michael Bolton, Rod Stewart, Bee Gees, Air Supply

Poslušajte soft Rock 70-ih, 80-ih, 90-ih - Elton John, Michael Bolton, Rod ...
04th Feb 2022