Tolušić dirnuo u tajna osinja gnijezda

Tjednik Nacional objavio je naslovnicu s fotografijama i člankom pod naslovom “Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića”. Time se, pišu, htjelo politički uništiti potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede. Razlozi se još ne znaju. Vjerojatno će ministar obavijestiti javnost o čemu se radi.

Nacional je sporne fotografije, kako tvrdi, dobio od anonimnog izvora. Na njima se vidi navodni Tolušić koji sjedi u fotelji. Na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu čije se lice ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobitel, a navodni Tolušić sprema se ušmrkati kokain.

Ovaj tjednik piše da su pripadnici SOA-e provjerili autentičnost i pokazalo se da je riječ o sofisticiranoj montaži.

Ono što je objavljeno pred Vladom je, uoči sjednice užeg kabineta, komentirao sam ministar Tomislav Tolušić.

  • Dvije godine uvodim red u svoj sektor, čistim kriminal. Dirnuo sam u niz osinjih gnijezda, drago mi je zbog toga. Bit ću još žešći u budućnosti. Svi koji misle da će to moći riješiti prijetnjama, podmetanjima i medijskim pritiscima na to mogu zaboraviti. Očekujem da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao, a bandi koja se malo zaigrala poručujem da su se namjerili na krivoga i da počnu pakirati kofere, izjavio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, dodajući da je sve prijavio policiji.

Autor Hina