Festivalski uspjesi filmova koje su na Frooom! radionicama stvarala djeca i mladi sve su češći i bolji, a za majstorsku radionicu izrade glazbenog video spota traži se mjesto više.

Pjesma ‘Shaped Me’ s recentnog albuma “Hate is a wonderful thing” autorskog projekta Bebè Na Volè koji visoko kotira na aktualnim top ljestvicama najboljih glazbenih ostvarenja u 2018. godini svidjela se nagrađivanoj umjetnici i animatorici Martini Meštrović koja je zajedno s djecom, polaznicima filmske radionice Frooom! u Sinju ovog ljeta za nju osmislila i realizirala animirani video spot.
Radionica je održana tijekom ljetnih praznika u prostoru Alkarskih dvora u suradnji sa lokalnim partnerom i savezom udruga Klubtura. Animirani, igrani, dokumentarni i eksperimentalni filmovi koji nastaju na radionicama rado su viđeni na brojnim svjetskim festivalima dječjeg stvaralaštva. U prošloj godini za Frooom! festivalske nagrade osvojili su filmovi S druge strane predstave (glavna nagrada u kategoriji maloljetnih filmaša na Small Axe @Tolpuddle Radical Film Festival 2018.), film Vizure osvojio je nagrade Dubrovnik dječjeg film festivala DUFF i nagradu Little Elephant Enimation festivala iz Maribora te je pozvan na ROZAFA festival. Frooomopolis iz Preloga prikazan je u Bazilu na Anim!Arte fesitvalu, Frooomopolis nastao u Rijeci prikazan je na MICE dječjem festivalu u Valenciji, Španjolska. S filmom Moj svakodnevni život Frooom! je sudjelovao na ROZAFA međunarodonom filmskom festivalu u Albaniji i CHINH fesitvalu u Indiji gdje su prikazani i Frooom gets eaten, O filmu i drugim radostima, a također i Moj svakodnevni život i S druge strane predstave.
Početak 2019. ovjenčan je za Frooom! prvim pozivom u službenu konkurenciju na festival u SAD-u – Providence dječji filmski festival i to za film Jump is my weapon.
Osim glazbenog videa za Bebè Na Volè na Frooom!u su nastali video spotovi za Hladno Pivo, Miu Dimšić i Jinx.
Bebè Na Volè, autorski je rad glazbenika Adama Semijalca, negov originalan i suvremeni zvuk bluesa uživo na zajedničkom koncertu s multiinstrumentalnim virtuozom iz Londona, Lewisom Floydom Henryjem poslušajte od srijede 16. siječnja pa sve do subote 19. siječnja u zagrebačkom klubu Sax.