Rog bi mogao promijeniti sredinu

Predsjednik talijanskog prvoligaša Napolija Aurelio De Laurentiis rekao je kako se brojni klubovi interesiraju za hrvatskog reprezentativca Marka Roga no da prvo mora razgovarati s trenerom prije eventualne odluke o transferu.

“Brzo ću doći u Italiju kako bih se sastao s trenerom Carlom Ancelottijem. Tada ćemo znati kakvu odluku donijeti. Puno je zaintersiranih klubova no na prvom mjestu je Napoli te želim čuti što misli trener”, rekao je De Laurentiis za španjolske novine ABC.

“Ne želimo posuditi niti jednog igrača. Moja filozofija nije kupovati kako bi se posuđivalo drugim klubovima. Vidjet ćemo što će biti na kraju”, dodao je.

Marko Rog, 23-godišnji vezni igrač, profil je nogometaša koji bi se uklopio u ono što traži Sevilla, rekao je u petak Hini dužnosnik tog španjolskog kluba.

“Zbog svog profila on je vrsta igrača kakve gleda Sevilla. On se uklapa u ono što tražimo”, rekao je dužnosnik zamolivši da ostane neimenovan. “No ne znam jesu li uspostavljeni kontakti s Napolijem i kakva je stvarna situacija oko njegovog eventualnog dovođenja”, dodao je.

gol.dnevnik.hr, Foto: AFP