Upoznajte svoje hormone i riješite se problema uzrokovanih hormonskom neravnotežom

Izgubite višak kilograma • Izliječite akne • Ojačajte slab libido

Zaštitite zdravlje srca • Prevenirajte degenerativne bolesti

Učvrstite pamćenje • Izglačajte bore • Osnažite kosti i mišiće

Poboljšajte raspoloženje • Učvrstite pamćenje

Pobijedite kronični umor i nesanicu • Zaustavite ispadanje kose

Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo.

„Čestitam vam na vašoj prvoj knjizi “Čudesna moć hormona” koja je otvorila put prema novim znanjima, toliko potrebnim Hrvatskoj. Ovom ste knjigom postali pionir hormonalne terapije i nutritivne medicine, pokazujući jasno što su prioriteti. Jako je važno da svi oni koji se bave ljudskim zdravljem ne liječe samo bolest, već sagledaju čovjeka u cjelini i sve uzroke koji su doveli do bolesti. Ova knjiga premješta fokus s medicine koja samo liječi simptome bolesti prema medicini koja istražuje kako čovjek može najkvalitetnije optimizirati svoje zdravstveno stanje i pomladiti se. Vjerujem kako će vaša knjiga biti važan dio hrvatske medicinske povijesti.”
– dr. Thierry Hertoghe, predsjednik Svjetske udruge anti-aging medicine

Sanja Toljan, dr. med. specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, u svojoj 30 godina dugoj medicinskoj karijeri posvetila se liječenju pacijenata s kroničnim bolnim sindromima te multihormonskim poremećajima. Stručno znanje stjecala je u Americi i Europi, a modernu hormonsku nadomjesnu terapiju studirala je kod predsjednika Svjetske udruge anti-aging medicine (WOSAAM) dr. Thierryja Hertoghea u Bruxellesu. U Zagrebu od 2004. godine vodi Polikliniku Orlando. U svakodnevnom radu s pacijentima njeguje individualan pristup, piše stručne članke i kolumne, drži stručna predavanja za profesionalce i zainteresiranu publiku. Do sada, objavila je tri knjige: Čudesna moć hormona, Žene u hormonskoj ravnoteži i Muškarci u hormonskoj ravnoteži.