Skip to content

Najpoznatije hrvatske glumice u novogodišnjoj kampanji

Silky profesionalni preparati za kosu donose trendove za 2019.godinu u novoj kampanji koju predstavljaju poznate hrvatske glumice. Slijedeće godine, koja nam se približava, prevladavati će plava i sve nijanse smeđe te vrlo česta kombinacija upravo te dvije boje.

U novoj kampanji glumice Sanja Vejnović, Barbara Nola, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Kristina Krepela, predstavljaju ono sto ce biti hit. Ecija Ojdanić prepoznatljiva je po svojoj svijetloj boji kose koja zbog uloga često varira od nijanse do nijanse pa prelazi iz plavog u smeđe dok Ana Begić obožava svoju ledeno plavu boju.
Barbara Nola preferira zlatnu nijansu, a Ana Maras Harmander svoju kestenjastu smeđu boju prošarala je svijetlim karamel tonovima. Sanja Vejnović prelijepa je brineta i najvjernija je toplim smeđim nijansama. Kristini Krepeli najbolje stoji boja tamne čokolade.

Stilisti Studia Marcela za svaku od glumica odabrali su i po jednu frizuru za novogodišnju noć. Styling upotpunjuju srebrne haljine dizajnerice Ivane Jurić.
Upitali smo direktoricu lanca frizerskih salona Studia Marcela Jadranku Pezo i zastupnicu u Hrvatskoj za Silky sto će se od frizura nositi ovih blagdana.
“ Klasične svečane frizure su out , zamijenile su ih ležernije varijante raspuštene kose no volumen se vraća na velika vrata, ali u blažoj vatijanti. Ono sto će obilježiti slijedeću godinu su šiške koje izvrsno nose Kristina, Barbara, Ecija, te Sanja i Ana u malo dužoj varijanti”, ističe Pezo.

Kada razmišljamo o frizurama potrebno je razmisliti i o razdjeljku jer kažu da on uvelike odražava osobnost stoga treba paziti na koju stranu ćete ga nositi.

FOTO: Danijel Galić za Silky
Ivana Delač

mala retrospektiva

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije

Dvanaest hrvatskih dizajnera doniralo haljine u sklopu aukcije Blagdanski Hairs...
09th Dec 2023

Ivana Knoll u centru Dohe na snimanju emisije "Shoot for love"

Ivana Knoll, najpoznatija navijačica na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu sudjel...
11th Dec 2022