„Čizma glavu čuva“ – kaže mudra izreka, a Hӧgl se brine da ove zime čizmice budu ne samo udobne i tople već i prekrasne

Zima će nam uskoro doći i sada je pravo vrijeme za kupnju tople obuće. Ušuškajte svoja stopala u prekrasne modele gležnjača austrijskog brenda Högl Shoe Fashion! Mekano krzno u savršenom je skladu s vrhunskom kožom u različitim varijantama – od podatne brušene, preko blistave glatke, diskretne matirane pa sve do neodoljivo svjetlucave metalik.

Högl u svojoj zimskoj kolekciji nudi pročišćene, jednostavne modele kao stvorene za urbani poslovni stil, ali i raskošne modele u privlačnim bojama, ukrašene zanimljivim teksturama kože, zlatim detaljima i nezaobilaznim Swarovski kristalima koje pristaju uz sve odjevne kombinacije. Vezice pružaju više mogućnosti u načinu nošenja pa će ove čizmice dopasti i onima koji vole stabilnu, čvrstu obuću, kao i svim poklonicama ležernih, opuštenih modela.

Hӧgl posebnu pažnju posvećuje udobnosti gazišta što jamči iznimnu lakoću pri svakom koraku te zaštitu stopala i kralježnice čak i pri dugotrajnom hodanju ili stajanju. Cjelokupnu ponudu pogledajte na: https://hoegl.com a novosti pratite na www.facebook.com/HoeglShoeFashion.Croatia .

Fotografije: Högl Shoe Fashion

Leave a Reply

Your email address will not be published.