Humanitarna prodajna izložba slika nastalih na likovmoj koloniji u Ivanovcu otvara se u utorak, 23. listopada 2018., u vremenu od 19 do 20 sati, u Matici iseljenika Hrvatske, Trg Stjepana Radića 3, u Zagrebu.  Izložbu će otvoriti likovni kritičar prof. Stanko Špoljarić, uz sudjelovanje učenika Glazbenog učilišta Elly Bašić iz Zagreba. Slike su namijenjene za pomoć mladim korisnicima terapijskog centra Zajednice Susret u Ivanovcu

Srdačno se pozivaju slikarice i slikari, njihovi prijatelji i svi ostali koji su doprinijeli ili bi htjeli doprinijeti ovom kulturno-humanitarnom događaju.

Katalog pogledajte OVDJE!

Pozivnicu predsjednice udruge i ravnateljice Doma za ovisnike gospođe Suzane Horvat Kutle prenosimo u cijelosti:

Poštovani i dragi suradnici, donatori, podupiratelji i prijatelji Zajednice Susret,

pozivamo Vas na humanitarnu prodajnu izložbu slika koja će se održati u Matici iseljenika Hrvatske, Trg Stjepana Radića 3, u Zagrebu, u utorak, 23. listopada 2018., u vremenu od 19.00 do 20.00 sati. Izložbu će otvoriti likovni kritičar prof. Stanko Špoljarić, uz sudjelovanje učenika Glazbenog učilišta Elly Bašić iz Zagreba.

Ovoga proljeća, u prelijepom okruženju terapijskog centra Ivanovac, održana je likovna kolonija na kojoj je 20-ak slikara stvaralo slike, družeći se s našim korisnicima. Nastala djela donirana su Zajednici Susret u svrhu pribavljanja (polovnog) kombi vozila za korisnike terapijskog centra.

Dolaskom na izložbu i, po mogućnosti, otkupom nekog od ponuđenih djela, uključit ćete se u ovaj humanitarni projekt i pomoći našim korisnicima u borbi protiv ovisnosti. Izložene slike možete pogledati u priloženom e-Katalogu. Ukoliko biste voljeli kupiti jednu ili više slika, možete ih odmah mailom rezervirati. Predračun Vam možemo poslati mailom ili uručiti na izložbi. Kupovina slika moguća je isključivo uplatom na račun Humanitarne organizacije Zajednica Susret, sa svrhom donacije.

Iskreno zahvaljujem na pozornosti, suosjećanju i razumijevanju, radujem se potvrdi Vašeg dolaska te Vas srdačno pozdravljam u ime korisnika i djelatnika Zajednice Susret kao i likovnih umjetnika koji su potaknuli i omogućili ovaj kulturno-humanitarni događaj.

S poštovanjem,

Suzana Horvat Kutle, mag.paed.soc.
Predsjednica udruge i ravnateljica Doma za ovisnike

Leave a Reply