Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ u Hoću knjigu Megastoreu

U sklopu glazbenog programa “Čaša osvježavajućeg zvuka”, knjižara Hoću knjigu predstavlja; Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“!

Nova sezona „Čaše osvježavajućeg zvuka“ u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 počinje u srijedu 12.9. u 18 sati i to pretpremijernim nastupom Andreje Kurelec Košavić, Darka Rundeka & Ekipe „Ftičeki“!

Godišnji odmori su završili, a zagrebačke ulice i dalje prže visoke rujanske temperature. Kako bismo se odmaknuli od poslovnih obaveza koje su nas dočekale pri povratku s godišnjih te se prisjetili laganih ljetnih ritmova i uživancija s plaže, osvježenje stiže u pravi tren i to u obliku glazbene poslastice u knjižari u centru grada.

Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu MURA. Andreja je izabrala 12 svojih najdražih međimurskih pjesama, koje je odavno željela otpjevati i snimiti. Darko Rundek je preuzeo ulogu umjetničkog voditelja. Članovima Ekipe: Roku Crniću (kontrabas), Silviju Bočiću (bubnjevi, gitara), Miri Manojloviću (vibrafon, udaraljke), Ani Kovačić (saksofon) i Igoru Pavlici (truba), pridružili su se Nataša Radušić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši. Većina ovih muzičara je već svirala s Andrejom u grupi Cul-de-Sac, Drunkboat Orchestra i na neformalnim svirkama.

Ovom prilikom nastupit će u sastavu od 5 članova: Andreja Kurelec Košavić, Darko Rundek, Igor Pavlica, Silvio Bočić i Ana Kovačić.