NP Plitvička jezera organizira likovnu koloniju koja će se održati 22. rujna 2018. godine povodom Tjedna kulture na Plitvicama. Tema likovne kolonije je kulturna baština NP Plitvička jezera, a želja organizatora je oživiti nekadašnje stare fotografije po viđenju svakog slikara ponaosob koje možete pogledati u galeriji

Nastale slike biti će izložene na izložbi povodom 70. rođendana NP Plitvička jezera, slijedeće godine u travnju, a na koju će svi sudionici kolonije biti pozvani.

Likovna kolonija održati će se na kupalištu pored jezera Kozjak, ili u slučaju lošeg vremena u zimskom vrtu hotela Jezero. O detaljima (lokacija, upute za dolazak, parking i ostalo) biti ćete obaviješteni nekoliko dana prije održavanja likovne kolonije.

Organizator je osigurao obrok i piće dobrodošlice, ručak u jednom od obližnjih restorana, cjelodnevnu ulaznicu za NP Plitvička jezera, slikarska platna dimenzija 40x50cm te akrilne boje.

U privitku se nalazi službeni poziv, a svi umjetnici koji žele sudjelovati mogu se javiti slikarici Mariji Božić s kratkim životopisom na mail marija.bozic58@gmail.com (broj mobitela 098 9143 413).

Akademija Art

 

 

Leave a Reply