Skip to content

Najava likovne kolonije povodom 70. godina NP Plitvička jezera

NP Plitvička jezera organizira likovnu koloniju koja će se održati 22. rujna 2018. godine povodom Tjedna kulture na Plitvicama. Tema likovne kolonije je kulturna baština NP Plitvička jezera, a želja organizatora je oživiti nekadašnje stare fotografije po viđenju svakog slikara ponaosob koje možete pogledati u galeriji

Nastale slike biti će izložene na izložbi povodom 70. rođendana NP Plitvička jezera, slijedeće godine u travnju, a na koju će svi sudionici kolonije biti pozvani.

Likovna kolonija održati će se na kupalištu pored jezera Kozjak, ili u slučaju lošeg vremena u zimskom vrtu hotela Jezero. O detaljima (lokacija, upute za dolazak, parking i ostalo) biti ćete obaviješteni nekoliko dana prije održavanja likovne kolonije.

Organizator je osigurao obrok i piće dobrodošlice, ručak u jednom od obližnjih restorana, cjelodnevnu ulaznicu za NP Plitvička jezera, slikarska platna dimenzija 40x50cm te akrilne boje.

U privitku se nalazi službeni poziv, a svi umjetnici koji žele sudjelovati mogu se javiti slikarici Mariji Božić s kratkim životopisom na mail marija.bozic58@gmail.com (broj mobitela 098 9143 413).

Akademija Art