Radnici Uljanika u Puli prosvjeduju protiv pljačkaša pjesmama Thompsona

Poruka regionalnoj političkoj stranci koja je, uz neizostavnu potporu vladajućih stranaka, sudjelovala u uništenju Uljanika

Radnici Uljanika u Puli prosvjeduju zbog neisplate plaća i propadanja velike firme koja se bavi brodogradnjom, ulicama svoga grada tisuće prosvjednika na sav glas pjeva THOMPSONOV HIT – LIJEPA LI SI. Ujedno je to i poruka regionalnoj političkoj stranci koja je (uz neizostavnu potporu vladajućih stranaka) sudjelovala u uništenju Uljanika, ali i zabrani održavanja koncerta popularnog Thompsona u pulskoj Areni čime je skrenuta pozornost s bitnih stvari i istinskih problema u Puli.

Visoke državne institucije udruženo sudjelovale u mega pljački Hrvatske  “prema donošenim zakonima” dok su dijelile narod na lijeve i desne

Radnici su nakon ovoga dobili potporu velikog dijela javnosti, a mediji i politika se boje stvaranja kritične mase koja bi mogla stvar preuzeti u svoje ruke.

Među velikim brojem radnika i Puljana, potporu radnicima je došla iskazati i navijačka skupina Demoni Pula, navijači NK Istre 1961, pa se tako uz pjesme, skandiranje “Ne damo Uljanik” i “Mi Hrvati” čulo i “Demoni Pula”
Ovako diše Istra! Foto: Dusko Marusic/PIXSELL