carpe diem i free dance predstavljaju projekt “Otisnuti pokreti “

Prijavite se, plešite i stvarajte uz OTISNUTE POKRETE, iskoristite mogućnost besplatnog umjetničkog obrazovanja uz izvrsne voditelje koji će vas upoznati s fantastičnim svijetom umjetnosti i kreativne zabave!

Od ovog proljeća udruga Free Dance sudjeluje u zanimljivom projektu namijenjenom mladim osobama u dobi od 15 do 25 godina. Projekt “Otisnuti pokreti” čini program kvalitetnih i zabavnih radionica s ciljem poticanja mladih na povećanje interesa te stjecanje znanja i vještina u području kulture i umjetnosti, a sve kako bi postali kompetetivniji na tržištu rada.

Radionice se provode tijekom devet mjeseci, a obuhvaćaju UMJETNIČKU I PRIMJENJENU GRAFIKU (voditelj Šimun Tolić), KERAMOSKULPTURU (voditeljica Irena Škrinja) i SUVREMENI PLES (voditeljica Melita Spahić – Bezjak).

Radionice SUVREMENOG PLESA održavaju se dvaput tjedno u Ateljeu suvremenog plesa. Polaznici uče plesne tehnike IMPROVIZACIJE, KONTAKT IMPROVIZACIJE i SUVREMENOG PLESA, druže se s umjetnicima i uvježbavaju ciljanu koreografiju za završnu predstavu projekta.

Uključite se već sada u radionice suvremenog plesa i plešite do kraja ljeta na redovitim tjednim radionicama na Korani ili u Ateljeu suvremenog plesa na Korzu. Za dodatne informacije i dogovor o terminima, obratite se voditeljici plesa na broj telefona 0993887207 ili na e-mail: melita@freedance.hr.

U radionice grafike i keramoskulpture možete se uključiti već 4. rujna 2018. u sklopu Karlovac Dance Festivala! Prijave se zaprimaju na e-mail: otisnutipokreti@carpediem.hr