Skip to content

MRŠAVITE U SNU – Kako vam biološki sat može pomoći smršaviti

Oko 80 posto žena i oko 30 posto muškaraca barem jednom su ili više puta pokušali držati dijetu. Bila to Atkinsonova, bikini dijeta ili druga, gubitak težine gotovo redovito je kratkotrajan. Sada držite u ruci knjigu koja obećava da ćete smršavjeti u snu. Zar je to moguće?

Mršavljenje u snu moguće je ako su za to ispunjeni određeni uvjeti. Ako za večeru pojedete pizzu sa salamom, mršavljenje u snu ne funkcionira. Naprotiv, vjerojatno ćete se probuditi s još većom težinom. No, ako uzmete obrok bogat bjelančevinama bez ugljikohidrata i dovoljno spavate, tada će se noću rasplamtjeti topljenje masti – i vi ćete u snu smršavjeti!

San je najdulja faza topljenja masti. Ovom knjigom možete učinkovito iskoristiti snagu hormona i bioritma za mršavljenje i ubrzo steći vitak stas! Odaberite savršenu kombinaciju namirnica za jutro, podne i večer: odvojena prehrana i glikemijski indeks razvili su se u visoko učinkovitu inzulinsku odvojenu prehranu. Naučite kako u šahu držati »hormon debljanja«, inzulin i sasvim ciljano aktivirati »hormone mršavljenja«.

Napravite test: Jeste li ratar ili nomad? Knjiga nudi programe za pojedine tipove i individualne potrebe koji se mogu lako provesti i uz koje nitko ne mora gladovati. Trening snage i izdržljivosti te dinamičan svakodnevni život idealno dopunjuju načelo mršavljenja u snu i brinu se za vidljivu razgradnju masti i izgradnju mišića.

Iskoristite iskustva timova autoriteta koji su uspješno iskušali načelo u praksi.

Autori: dr. med. Detlef Pape, dr. med. Rudolf Schwarz, Elmar Trunz-Carlisi, Helmut Gillessen.

photo Tracey Hocking

See also  PROBUDNICI HRVATSKE KULTURNE SVIJESTI