Više od 25 tona lubenica danas smo morali baciti jer ih jednostavno nemamo kome prodati

Antonio Gvozdić (20) iz okolice Županje na svom je Facebook profilu objavio video u kojem se vidi kako su on i otac morali baciti 25 tona lubenica jer ih nemaju kome prodati.

“Gdje pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kad u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari? Više od 25 tona lubenica danas smo morali baciti jer ih jednostavno nemamo kome prodati. U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo što kupujemo pa će i oni razmisliti što će prodavati. Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas hrvatske poljoprivrede”, napisao je Gvozdić.

Dok lubenice bacaju po polju, u pozadini se čuje “Moja domovina”. nezavisni.hr

Gdje pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari? Preko 25 tona lubenica danas smo morali baciti jer ih jednostvano nemamo kome prodati. U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo što kupujemo, pa će i oni razmisliti što će prodavati. Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas Hrvatske poljoprivrede.

Gepostet von Antonio Gvozdić am Dienstag, 24. Juli 2018

Leave a Reply