Ne držim fige u džepu, govorim što me smeta, ne govorim iza leđa i govorim javno kako je

Kako saznaju Sportske novosti u kratkom roku dobio je četiri milijunske, s godišnjim plaćama koje ne može dobiti u HNS-u u kojem prima oko pola milijuna eura godišnje. Nogometni savezi Japana, Irana, Uzbekistana i Egipta bacili su na stol milijune eura iako je Dalić par puta ponovio da ga u ovome trenutku ne zanima samo novac nego samo pošten i korektan odnos u kojem mu se neće raditi iza leđa.

‘Ja dajem respekt prema svima, ali tražim i respekt prema meni koji nije bio prisutan. Hoću da me se cijeni i poštuje, da ne moram gledati iza leđa što tko radi. Želim čistu situaciju, da znam da me netko opet neće ići smjenjivati. Pred nama je još dvije godine rada, Europsko prvenstvo nakon svjetskog. Rekao sam da hoću mir i sigurnost. Preko nekih stvari sam prelazio ali ih nisam zaboravio’, rekao je Dalić u svojim ranijim istupima.

‘Ja ne držim fige u džepu, govorim što me smeta, ne govorim iza leđa i govorim javno kako je. Znam da nakon velikog uspjeha uvijek kod nas dolazi do teških situacija i ne bih se htio dovesti u situaciju da opet za mjesec, dva razmišljam je li netko radi ovo ili ono. Ako sam otvoren i korektan onda hoću tako i s druge strane’, dodao je. foto Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published.