HRVATSKI NARODE NEMA VIŠE ODGAĐANJA – SAD ILI NIKAD!

Dragi hrvatski narode, u ovih nekoliko, od tisuća skandaloznih primjera korupcije političke kaste, pokazati ćemo i dokazati zašto divna zemlja Hrvatska propada

Oni bježe od istine ko’vrag od tamjana – da napraviše narodu više zla od kuge i kolere i barbarskih osvajača i ta kletva pratiti će ih vjernije od vlastite sijene.

Nije nam namjera, o ne ne daj Bože, širiti depresiju i malodušje umornome izdanom narodu, jer to upravo oni i žele, već sasvim suprotno – da bi izliječili bolesnika najprije je potrebno dati točnu dijagnozu bolesti, a spasonosni serum izlječenja Lijepe naše krije se pri koncu  poruke.

uvodna fotografija: Gordana Batinić

Da, časno je ponoviti po bezbroj puta – pravi sanjari se nikada ne predaju jer od rođenja do smrti prate svjetlost nade, ljubavi i vjere u bolje sutra, dakle nema mjesta malodušju i plakanju već nam je vrijeme zafrkati rukave, preuzeti odgovornost za svoja djela, spustiti znoj, krv i suzu – poput Vatrenih te krenuti stazom snova u bolje sutra.

Državni intervencionizam – komunistički sindrom svilene djece komunističkih oligarha

Vlada je odlučila: ‘Počeli smo operaciju spašavanja rastrošnog gubitaša privatne kompanije  -Uljanika’

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/veliki-intervju-darko-horvat-nema-drame-poceli-smo-operaciju-spasavanja-uljanika/7638693/

Tko su majstori off-shore akrobacija?

http://akademija-art.hr/pano/panorama/tko-su-majstori-off-shore-akrobacija/

Vlada je odlučila: ‘Počeli smo operaciju spašavanja mega rastrošnog gubitaša  privatne  kompanije- Agrokor

https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljujemo-mailove-martine-dalic-ovo-je-dokaz-da-je-plenkovic-znao-bas-sve-o-agrokoru/1043184.aspx

DORH – Ekocid u Slavonskom brodu-SLUČAJAN????

https://ezadar.rtl.hr/video/286295/krivca-nema-dorh-odbacio-kaznene-prijave-za-zagadjenje-vode-u-slavonskom-brodu/

Možda ste propustili:

http://akademija-art.hr/pano/komentar/hrvatsko-drustvo-domoljuba-najveci-krivac-je-narod-koji-ne-dize-glas-protiv-nepravde/

Kako to pravde? – Ustavnom sudu pravda zadnja rupa na sviralu

http://akademija-art.hr/pano/komentar/kako-to-pravde-ustavnom-sudu-pravda-zadnja-rupa-na-sviralu/

Corruption in the European Union – Korupcija u Hrvatskoj

http://akademija-art.hr/pano/komentar/corruption-in-the-european-union-korupcija-u-hrvatskoj/

Zdrav razum nam govori da u  Hrvatskoj nema slobodnog tržišta kao niti modernog kapitalizma već caruje primitivna nepotistička oligarhija zvana crveno plemstvo i to je to. Pripadnici te do zla vraga pohlepne i bešćudne kaste od samostalnosti Hrvatske isprepletoše svoje pipke po svim važnijim institucijama – pravosuđe, mediji, fakulteti, gospodarstvo, ustavni sud, kultura, politika je posve zaražena tim zloćudnim virusom korupcije i nepotizma.

 Zašto političari nisu poput hrvatskih sportaša?

photo REUTERS/Marko Djurica

Jeste se zapitali zašto toj kasti smetaju Vatreni?

Izgradnjom kao Nacionalnog stadiona politička kasta  želi samo produbiti podijele u društvu –da imalo imaju srca i duše pameti i domoljublja  slušali bi savjete člana legendarnih vatrenih 1998 …

(VIDEO, FOTO) Narod odlučuje: Uz pjesmu Lijepa li si i skandiranja Hrvatska …Hrvatska predani potpisi Saboru

Jeste se zapitali zašto toj kasti smeta i plemenita inicijativa Narod Odlučuje?

Jer, Vatreni i NAROD odlučuje posjeduju sve one vrijednosti kojie oni nemaju niti će ikada imati – čast, poniznost,  marljivost, hrabrost, poštenje, snove, vizije,  domoljublje, ljubav i vjeru  u bolje sutra za sve ljude dobre volje.

Što mislite zašto se ova vlastohlepna i korumpirana politička kasta boji Vatrenih ko’ vrag tamjana? 

Jer su vidjeli da Vatreni mogu okupiti pola milijuna ljudi u glavnom gradu i još milijun po trgovima Lijepe naše dok njih prate samo ulizice, poltroni i raznorazni hošpeleri s dna kace.

I to je razlog zašto prorežimski mediji se baciše ko piranje na izbornika Dalića i Vatrene – siju sjeme razdora i malodušja kako bi potjerali izbornika Dalića što dalje od naroda. (Jutarnji list, leglo ultra jugonostalgičara, sije uvijek klicu malodušja, mržnje i razdora svuda oko sebe u Lijepoj našoj. Nekad hrvatski novinarski brend Večernji list, zahvaljujući dvoglavoj partiji SDP&HDZ, postade vlasništvo srpskog Kurira, N1 televizije u vlasništvu srpskog medijskog mogula. HRT od samostalnosti Hrvatske u vlasništvu je dvoglave partije HDZ&SDP te  urednici ulizice narediše novinarima da u vijestima isječe izjavu izbornika Dalića da su pobjede posvetili i braniteljima bez kojih niti ne bi bilo hrvatskog grba – pametnome dosta.

Foto Reuters

Ona politička kasta koja se srami i boji svojih heroja zaslužuje samo prijezir naroda.  

(VIDEO) Poltronski farizej  najavio da će provjera potpisa za referendum o promjeni izbornog sustava trajati 90 dana????…

Politička kasta misli da im narod ništa ne može jer imaju u rukama sve institucije

Ipak, drugovi i drugarice farizeji, to vam je račun bez krčmara.

Dobronamjerna poruka svim jadnim farizejima i ulizciama – pažljivo pročitajte dva komentara iz srca naroda, a koji nisu usamljeni, da ne bi bilo poslije plakanja kao nisam jadnik znao:

 Geni Kameni

Vlada je tu da sluša hrvatski narod, odnosno Hrvatski sabor koji predstavlja hrvatski narod. Kaže Kuščević.

Nažalost, niti ovaj saziv Sabora (većinom slugani instalirani lošim izbornim zakonom i manipulacijama i prevarama komunističkih starih struktura gdje prakticiraju veliku koaliciju kad god im zatreba) niti ova Plenkovićeva vlada – ne predstavljaju hrvatski narod.

Foto: Matija Gudlin

Narod predstavljaju ovih 1,2 milijuna potpisa SKUPLJENI SAMO U 14 DANA. Da je rok bio duži bilo bi ih trostruko više. Ovoj Plenkovićevoj vladi je jedini cilj manipulirati narodom i zadržati sinakure i privilegije sebi i svojima bližnjima. 3 mjeseca preispitivanja potpisa A ONDA POČINJU PROGONI onih koji su zaposleni po državnim ustanovama, tvrtkama…

Vraćamo se velikim koracima u doba Titove komunističke diktature i represije. Da toliko vremena troše na REFORME u godpodarstvu, javnoj upravi, političkim strukturama… bili bi na tragu ovih rezultata nogometne reprezentacije.

Čini se da oni prisiljavaju narod da ULICOM rješavaju probleme koje očito ne mogu demokratskih putem te na taj način osiguraju bolju budućnost svima u Hrvatskoj. Izgleda da je to jedini način, koji nam je ostao na raspolaganju.

Da mi nismo naivni, znamo da će pripadnici političke kaste na sve moguće načine (ako ne uspiju manipulacijom takozvanog brojanja i odugovlačenjem, onda svojim instaliranim partijskim „ustavnim sucima“) poništiti legalni referendum te im poručujemo da ne će uspjeti!

Hrvatski narode -Kad Te u jesen ZVONA SLOBODA  pozovu na masovne prosvjede ti odjeni dresove Vatrenih i u ruke zastave, šalove, gitare i uz lijepe domoljubne pjesme na masovne prosvjede. Dokažite i pokažite bahatoj političkoj kasti da vlast proistječe od naroda – nek’ svijet vidi da još ima srca i duše u Hrvata.

Lijepa li si Domovino i  budi svaki dan sretna kao kad si cekala svoje sinove Vatrene- jer nije u soldima sve vec u sreci i ljubavi.. O da  dragi ljudi:   Kad otvoriš vrata svog srca cjeli svijet je tvoj prijatelj     

foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Komentar godine:

Aron

Narod je kroz inicijativu Narod odlučuje pokazao da želi imati Vatrene u Saboru, vladi, gospodarstvu, školstvu, znanosti, zdravstvu, a ne samo u sportu. Dakle, ako uistinu volite dres referendum će se održati, u suprotnom naši političari pokazuju da im dres koji su obukli služi samo za vlastitu promociju i zamagljivanje i da ne žele dobro narodu već samo sebično sebi, iako bi za sve pa i za njih bilo bolje da smo svi Vatreni i da nas vatreni vode u pobijede. Mahanje zastavama i nošenje dresova više se ne prizna bez djela, zajedništva i dobrih namjera za sve.

 ‘Hrvatski narode, nema više odgađanja!’

Hrvatsko Društvo Domoljuba

uvodna fotografija: Gordana Batinić