Skip to content

Duje Ćaleta Car postao igrač francuskog kluba iz Marseillea

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car postao je igrač francuskog kluba iz Marseillea. Samo pet dana nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji stoper Ćaleta Car promijenio je klub

Netom pred početak HRT-ovog Dnevnika nogometaš Duje (21) vratio se iz Francuske i potvrdio da je potpisao petogodišnji ugovor za Olympique de Marseille. Sretan sam i zadovoljan. Obavio sam liječnički pregled i potpisao ugovor, kazao je Duje.

Nakon povratka iz Rusije euforija je nekima splasnula, ali meni tek počinje. Večeras ću malo proslaviti. Pozivam sve ljude dobre volje da dođu u Bilice i sigurno će biti dobra zabava, izjavio je mladi nogometaš.

Ako Bog da sreće i zdravlja preda mnom je još puno godina karijere. Idem polako, postepeno, korak po korak. Nadam se da će me to tako dovesti negdje i više, dodaje.

U Gradskoj vijećnici Grada Šibenika tijekom dana je upriličeno primanje za Ćaletu Cara. Na primanje je došao s obitelji i djevojkom. Navečer su mu mještani Bilica organizirali doček, okupilo se oko 2.000 obožavatelja piše HRT. Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL