Duje Ćaleta Car postao igrač francuskog kluba iz Marseillea

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car postao je igrač francuskog kluba iz Marseillea. Samo pet dana nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji stoper Ćaleta Car promijenio je klub

Netom pred početak HRT-ovog Dnevnika nogometaš Duje (21) vratio se iz Francuske i potvrdio da je potpisao petogodišnji ugovor za Olympique de Marseille. Sretan sam i zadovoljan. Obavio sam liječnički pregled i potpisao ugovor, kazao je Duje.

Nakon povratka iz Rusije euforija je nekima splasnula, ali meni tek počinje. Večeras ću malo proslaviti. Pozivam sve ljude dobre volje da dođu u Bilice i sigurno će biti dobra zabava, izjavio je mladi nogometaš.

Ako Bog da sreće i zdravlja preda mnom je još puno godina karijere. Idem polako, postepeno, korak po korak. Nadam se da će me to tako dovesti negdje i više, dodaje.

U Gradskoj vijećnici Grada Šibenika tijekom dana je upriličeno primanje za Ćaletu Cara. Na primanje je došao s obitelji i djevojkom. Navečer su mu mještani Bilica organizirali doček, okupilo se oko 2.000 obožavatelja piše HRT. Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL