Drago mi je da se Hrvatska ujedinila

Kapucinski trg bio je premali za veličanstven doček koji su Varaždinci, ali i brojni drugi, pripremili izborniku Zlatku Daliću.

Varaždinci, ali i građani iz drugih dijelova zemlje, pa čak i izvan granica Hrvatske okupili su se danas u Varaždinu, točnije, na Kapucinskom trgu kako bi dočekali ‘zlatnog’ Zlatka Dalića.

– Dragi moji susjedi, ja sam bio i pred 100 tisuća ljudi, ali ovo me tako dirnulo i pogodilo. Nisu mi htjeli reći što se događa u mojoj ulici, ali ovo sada me baš dirnulo. Znam kako imam dobre susjede i sugrađane, ali ovako nešto nisam očekivao. I meni je drago da ste prepoznali da smo igrali za Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovo hvale vrijedno – rekao je Zlatko Dalić i dodao:

– Ono što je sinoć bilo u Zagrebu teško da se može ponoviti, jedino ako budemo prvaci. Ja sam puno puta rekao da se ne sramim svojeg porijekla, gdje sam krenuo, ali sam isto tako puno puta rekao da je meni Varaždin dao sve u životu da budem ovo što jesam i da ovo sve napravim. foto Vjeran Žganjec Rogulja / Pixsell, vl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.